Nieuws

Beste Bladellaleden

www.bladella.nl
Voorzitter René Walenberg had bij de aftrap van het vrijwilligers-feest (geslaagd!) verrassend nieuws. Nieuws over zijn opvolging.

Beste Bladellaleden,

Zoals jullie weten is er een commissie, onder voorzitterschap van Tom Maas senior, actief geweest om te zoeken naar een opvolger van René Walenberg, onze huidige voorzitter. Het bestuur is verheugd om jullie te kunnen meedelen dat er een beoogd opvolger is gevonden. “Beoogd” omdat de Algemene LedenVergadering uiteraard de voorzitter benoemt. Die ALV is traditiegetrouw begin september en zal dit jaar op vrijdag 4 september plaatsvinden.

Degene die zich bereid verklaard heeft om het voorzitterschap op zich te nemen is Wim Ploeg.
Wim is binnen Bladella nu actief in de scheidsrechterscommissie en treedt ook op als jeugdscheidsrechter.

Wim Ploeg is 63 jaren jong en getrouwd met Sandra. Samen hebben zij drie (bij Bladella voetballende) zonen van 17-15-12 (Menno-Wouter-Jasper). Daarnaast heeft Wim nog twee kinderen uit een eerder huwelijk: Ron (33) en Linda (31). De familie Ploeg woont in Dalem en in het dagelijks leven is Wim gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Maasgouw (Limburg).

Wim is geboren in Rotterdam, maar al op 7-jarige leeftijd naar Brabant verhuisd. Hij heeft in zijn jeugdjaren zelf bij diverse clubs gevoetbald. Als senior heeft hij het geschopt tot het vaandelteam van DBS in Eindhoven. Bij RKSV Nuenen is hij jeugdleider geweest en heeft hij de keeperstrainingen mee opgezet; iets waarmee hij zich ook een aantal jaren geleden bij Bladella heeft beziggehouden. Wim beoefent zelf nog diverse sporten en heeft in september vorig jaar nog een kwarttriatlon met succes afgerond. Naast zelf actief zijn, kijkt hij graag een variëteit aan sporten op de diverse beschikbare TV-kanalen. “Live” kijkt hij graag bij Bladella naar zijn zoons tijdens trainingen en wedstrijden.

Bij het combineren van al zijn activiteiten, zowel werk als privé, gaat Wim uit van het principe:
Als je alles wat je doet, met plezier doet, dan levert het uiteindelijk meer energie op dan dat het kost.

Het bestuur heeft ervoor gekozen nu al graag deze informatie naar buiten te brengen omdat Wim de komende maanden de gelegenheid wil nemen om zich nadrukkelijker te oriënteren binnen Bladella, zodat hij na benoeming door de ALV ook snel als nieuwe voorzitter aan de slag kan.

Het bestuur van v.v. Bladella



 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven