Nieuws

JO11-1 Herfstkampioen! Wie nog meer.. ?!

www.bladella.nl
Vandaag, zaterdag 21 december de laatste officiële wedstrijddag van de najaars competitie in het jeugdvoetbal.

Hoewel de KNVB op de winnaars van de najaarscompetities geen officiële titels plakt, vieren de herfstkampioenen (uitbundig!) hun feestje. Als er iets te vieren valt, moet je ‘feesten’! Toch?!

De stand van zaken: Voor dit team eindigde hun competitie vorige week al. Samen met RKVVO bovenaan geëindigd met 25 punten uit 11 potjes. Het blauwwitte doelsaldo was echter vele malen beter: + 46 tegen + 27 voor Oers. De beste in die klasse dus! Dan ben je kampioen! Felicitaties dus voor de mennekes van Jorin, Rob, Dolf en Lucas!

JO15-3
Koploper en de laatste pot vandaag om 11 uur thuis tegen de numero zes: Vessem/DEES JO15-1. Grootste concurrent is EDN/RKDSV dat om 12 uur nog tegen Oers moet spelen. Doelsaldo van de blauwwitten is 10 doelpunten beter. Dan rest er maar één ding…! “We are the Champions” laat Harrie dan rond half een vanmiddag uit de kantineboxen knallen!

JO15-2
Ook voor dit team de laatste pot: de topper uit bij Budel. Die wedstrijd begint om 12:45 uur en tegelijkertijd wordt de andere topper UNA - De Raven afgewerkt. De nummers 1, 2, 3 en 4 komen in actie! Allemaal met hetzelfde aantal verliespunten. Op doelsaldo dus waarschijnlijk…. Dat van UNA (en ook dat van De Raven) is een stuk beter. Zelf winnen en gelijk bij UNA-De Raven is zo op ’t oog het beste scenario…. En wordt deze competitie wel afgewerkt..?? De Raven en Budel hebben nog een wedstrijd meer tegoed….?!! Onduidelijkheid alom!

JO13-1
Ook onduidelijk troef in die klasse. Bladella gaat aan kop met één verliespunt minder dan WODAN. En Wodan moet officieel na vandaag nog twee wedstrijden spelen. Die wedstrijden zijn niet meer ingepland…. Die competitie wordt dus niet afgewerkt. Ook Bladella zou nog een potje na vandaag moeten spelen. Kort en goed: JO13-1 is bij winst vandaag de beste van die onafgemaakte competitie. Dan ben je eigenlijk ook kampioen, toch..?! JO13-1 speelt vandaag thuis om 11 uur tegen de numero 4: Woenselse Boys. Nog wel winnen hè…!

JO19-1
Ons jeugd vaandelteam staat nog steeds bovenaan. De laatste wedstrijd vandaag om 12:45 uur in Acht en dat is tegen de numero 4. Naaste concurrent VOAB staat met gelijk aantal wedstrijden één punt achter Bladella. Voor VOAB staat officieel haar laatste partij niet in het programma…. Bij winst in Acht is niks meer van belang, want dan kunnen de mannen van Jeroen Schilders niet meer ingehaald worden. Spannend vanmiddag tot een uur of half drie (of hopelijk eerder…!) Succes!!

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven