Nieuws

We kunnen weer aan de gang…!

www.bladella.nl
Vakanties ten einde en vanaf maandag weer naar school (of werk). Dan gaat het bij Bladella ook weer volop draaien.

Terug in ’t ritme, alles weer normaal. ‘Regelmaat’ en daar is iedereen weer het best bij gebaat. Dat doceert oude volkswijsheid.

Tig
Een niet te tellen aantal vrijwilligersuren zijn al weer gespendeerd om de voetbaltrein weer op de rails te krijgen. Zo was het ballenhok na een intensief seizoen een groot puinhoopje. Zondag voordemiddag heeft Pako met Lucas en Lian op de Beek (coördinator JO11-JO9) de 26 ballencontainers weer bedrijfsklaar gezet (o.a. sorteren, oppompen, administreren). Een hels karwei!

D’r komt wat bij kijken!
Bianca, Ingrid, Piet en Helma zijn dagen bezig geweest om de materialen van de 34 jeugdteams op order te brengen. Bidons schoonmaken, controle shirts, waterzakken, intrapballen, hesjes. Om maar wat te noemen! Materiaalman Mark is daarbij vaak de reddende engel.
Zestig douchekoppen ontkalken, legionella bestrijden, Frans & Louis die dagen bezig zijn met doelnetten opnieuw hangen, de vier natuurvelden weer uitzetten en lijnen kalken. De beide kunstgrasvelden zijn opnieuw belijnd. Dat was ook hard nodig.

Blauwwitter
De kantine die onder bezielende leiding van Carla - de kersverse kantinebaas - een meer blauwwitte look kreeg. Gesponsord door Jos ‘Krekels Verf’ uit de Sniederslaan hebben Josef en Carla dagen met kwast en roller Bladella’s huiskamer blauwwitter gekleurd.
En dan hebben we het nog niet over de niet-zichtbare uren. De organisatie rondom 45 teams, het indelen van die teams, het ronselen van benodigd jeugdkader, het wedstrijdgebeuren voor een 500 actieve sporters enz., enz..

Extra
Vernielde doelnetten repareren en dagelijks rotzooi ruimen van vakantievoetballers die in grote getale - van heide en ver - ons kunstgras gebruiken (en soms ook wel eens misbruiken). Ja, op de Smagtenbocht is het niet anders dan elders, zullen we maar zeggen… Warm water valt weer eens uit, rioolperspomp in panne. Essentiele zaken die snel verholpen dienen te worden.

Hap & Trap
Het terras aankleden, Lavrijsen Geluid instaleren, groot 'Van Ham' podium bouwen voor Peter Bons met zijn ‘Ofgezatband’. Ook dat alles vergt voor weer andere vrijwilligers extra inspanningen. Zéér gewaardeerde hoofdsponsor MS Schippers, Kneefel Reclame en Markhorst Eclectro helpen een flinke hand.
Alleen daarom al voelt iedere blauwwitter zich ‘verplicht’ om zaterdag de gezelligheid bij ‘Hap & Trap’ tot nog hogere waarden te komen verheffen…

- Leuk als je erbij bent! Beloofd een mooie middag/avond te worden!!! -


Kortom: dank aan ALLE vrijwilligers die Bladella altijd maar weer krachtig overeind houden! Klasse!!
Op naar een nieuw, plezierig en sportief seizoen!

Onderstaand de veld- en kleedkamerindelingen die vanaf heden in werking is.


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven