Nieuws

Druk, drukker, drukst…!

www.bladella.nl
Zaterdag én zondag “Laatste wedstrijddag” voor jeugd en senioren. Die seizoen afsluiting gaan we met z’n allen vieren!!

De ‘laatste training’ met MIX-toernooi en BBQ op de lèste donderdag is net verteerd en een scala aan andere festiviteiten verdringen zich op de activiteitenkalender.
Vrijdag vanaf 18:00 uur het jaarlijks P.v.d. Ven Penaltytoernooi voor de jeugd. Groots spektakel met veel goals, veel keepers, veel supporters en heel veel pingels met (iets minder) doelpunten. Wie volgt Pien Kraayvanger op of wordt Pien voor de derde keer op rij Bladella’s beste penaltykiller…?!
Zaterdag is de laatste officiële speeldag voor de jeugd. Een super belangrijke dag voor JO19-1. Toch nog kampioen of wordt komende weken promotie naar de 4e Divisie afgedwongen in de Play-Offs??! Komt dat zien in Son: SBC - Bladella, aanvang 15:30 uur.
De gebruikelijke seizoen afsluitingen staan ook gepland:
  • vanaf 18:30 uur is de Onder 13 jeugd actief tegen en met hun ouders! Altijd Leuk!!
  • Ook voor de Onder 15 + Onder 19 ‘mannen & vrouwen’ staat het e.e.a. gepland.
Zondag laten de senioren hun laatste voetbalzweetdruppels achter. Het seizoen is al weer ten einde en dat moet natuurlijk nog ff 'lang' gevierd worden.
Het vaandelteam gaat de drie laatste punten bij elkaar spelen in Gestel (aanvang 14:30 uur). Onderwijl zal half Blaal gebruik maken van de straalverbinding met sportpark De Korze in Veldhoven. Het Oerse RKVVO heeft nog nooit zoveel blauw-geel én -wit support gehad….!!
Op het terras worden de prijzen verdeeld: wie wint de fiets van de ‘wereldberoemde’ WFC superloterij, welk team mag klinken op de Fair Play prijs seizoen 2018/2019?
DJ Arie van de Pol zorgt voor passende feestklanken, de drank is gekoeld en voor de kids staat een prachtig springkussen klaar om op te ‘jumpen’!
Ja, gewoon een ‘alle elftallen blijven zitten’ - middag!
Terrasfist dus en dat behoeft geen verdere PR!

Veel plezier. We zien mekaar!!

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven