Nieuws

Column Roland: ACTIE KALFSRAGOUT in blik

www.bladella.nl
"Ik heb mijn innerlijk kind terug gevonden. Niet bij de zielen-knijper, maar gewoon bij Albert Heijn. De voetbalplaatjesactie 

van Bladella, vv Netersel en Casteren is begonnen. Alle remmen zijn los. Mijn auto staat met draaiende motor  op de inrit zodat ik direct kan vertrekken naar de supermarkt als ik ook maar denk dat mijn vrouw boodschappen nodig heeft. Normaal haalt zij het brood en de aardappels, nu bied ik haar vier keer per dag aan deze taken van haar over te nemen. Ik ga lachend naar de winkel, vol spanning over welke zeven topspelers er nu weer in de pakketjes zitten. Misschien zit mijn eigen plaatje er wel bij. Die heb ik al, maar dan gebruik ik die tweede om de muizen uit de kelder weg te houden. Ik mis mijn neefje nog van de JO17-1 dus ik snak naar nieuwe boodschappen. Ik verzin extra ‘broodnodige’ boodschappen om maar extra plaatjes te kunnen bemachtigen. Inmiddels heb ik 1800 blikken ragout op voorraad. En dat is alleen nog maar de kalfs! Kipragout idem. Ik overweeg een grotere diepvries, want meer dan 235 pizza’s gaan er niet in die andere. Elke avond zoveel mogelijk chips, chocola en koeken zodat er nieuwe gekocht moeten worden. Mijn vrouw denkt dat ik gek ben geworden en ik ontken niets. Ze vroeg wat ik met het volle album straks ging doen. Echt zo’n √*#$*+vraag. Want het antwoord is ‘Niks, natuurlijk, op zolder weg laten rotten’. Maar dat mag de verzamelwoede niet bederven. Het is toch heerlijk om het laatste plaatje van een pagina te ‘packen’.  Dat er iets af is, dat YESSS-gevoel kent u toch wel?  Vroeger verzamelde ik Queen singles en die staan nu onder een laagje stof op zolder. De oudste kan goed een Marktplaatswaarde van € 150,- hebben maar verkoop kan altijd nog. Ons bedrijf draait daar nu te goed voor. Dat is maar goed ook want ik zag dat in de kelder nog makkelijk plaats is voor 2000 blikken kalfsragout of knakworsten. Die blijven toch goed tot 2024, nou dan?  Ik ga even naar de winkel schatje, en neem alweer een mooi tijdschriftje of woonmagazine voor je mee. Ik ben zo lief voor haar he. Dat denkt ze tenminste, maar in werkelijkheid wil ik nog maar twee dingen tegenwoordig; de spits van G1 en die verdediger van JO 17-1."

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven