Nieuws

Bedankt Tiny! Loterij weer een succes!!

www.bladella.nl
Tiny Tijssen: drijvende kracht achter de Nieuwjaarsloterij! Met team vrijwilligers zorgt hij er voor dat alles soepel verloopt.

Wat vele leden en ouders niet weten, is dat hij daarmee al in het vroege voorjaar begint en dat dit proces eindigt met de prijsuitreiking aan de lotenverkopers in januari. Van overleg met de sponsorcommissie voor prijzen, aanvragen van een vergunning bij de gemeente, lotenboekjes samenstellen met de drukkerij, roosters maken voor de uitgifte en inname van loten, bijhouden van de financiële stand van zaken van de loterij, trekking van de loterij regelen bij de notaris tot de prijsuitreiking voor de best verkopende jeugdleden.
Tiny heeft dit de afgelopen tien jaar, samen met een team vrijwilligers die hij om zich heen verzameld, geregeld voor onze vereniging. Tiny heeft besloten om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie. Wij zijn dan ook blij dat onze jeugdleden hem een passend afscheid hebben kunnen geven, door dit jaar meer loten dan ooit te verkopen.

Tiny bedankt!!!

 

Op 5 januari was de kantine goed gevuld en gaf onze voorzitter een terug- en vooruitblik. Het officiele gedeelte is niet compleet als de uitslag van de Nieuwjaarsloterij niet bekend wordt gemaakt. Zo ook weer dit jaar. De Nieuwjaarsloterij 2019 was een groot succes. 204 jeugdleden van de teams JO10 tot en met JO15/MO15 gingen naast familie en bekenden ook vele deuren langs in het Bladelse om de loten aan de man/vrouw te brengen. Nog nooit zijn er zoveel loten verkocht als dit jaar. Met een opbrengst van 8911 euro mogen we met recht trots zijn op deze verkopende jeugdleden. Deze opbrengst komt ten goede aan de jeugdafdeling van Bladella. 

Een belangrijk nevendoel van deze Nieuwjaarsloterij is dat ook onze jeugdleden van jongs af aan leren, dat een lidmaatschap van een vereniging niet alleen betekent dat je sport “consumeert”, maar dat je als lid ook wat terug doet voor de vereniging. En daarbij kunnen we op deze manier de contributie voor de jeugdleden op betaalbaar niveau houden. Ieder jaar worden de best verkopende jeugdleden en het team dat gemiddeld de meeste loten heeft verkocht in het zonnetje gezet.Dit jaar krijgen de tien best verkopende jeugdleden een e-sports clinic bij PSV aangeboden. Daarmee worden ze op virtueel voetbalgebied bijgespijkerd. Tijdens de verkoop bleek al dat deze prijs in de smaak viel. Enthousiast werden er door de teams JO10 en JO11 om extra boekjes gevraagd om te verkopen. 
 



Ook werd bekend gemaakt wie de 10 topverkopers zijn en naar PSV gaan voor een e-sports clinic. Dit jaar konden we ook de “ Topverkoper aller tijden” extra in het zonnetje zetten: Yordi Markhorst wist maar liefst 450 loten te verkopen. 9 volle boekjes heeft Yordi verkocht. En dat smaakt naar meer, want hij riep al direct “ Volgend jaar verkoop ik er minimaal 500”. 



De leden van het team wat gemiddeld de meeste loten heeft gekocht ontving een mooie voetbal. Het team JO10-1 ging met deze mooie prijs aan de haal. 

Klik hier voor alle foto's van deze feestelijke dag.

 

 


 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven