Nieuws

Welcome to the family!

www.bladella.nl
Dommelsch ‘rood’ is Bavaria ‘blauw’ geworden. Past beter bij Bladella! Bavaria welkom bij de blauw-witte Bladella familie!

Bladella is om. Louter uit zakelijke overwegingen is Bladella van horecaleverancier veranderd. Daarmee is na ‘tig’ jaren een eind gekomen aan een intensieve samenwerking met drankenhandel Nico Elings uit Diessen.
‘Swinkels Family Brewers’ uit Lieshout (voorheen Bavaria N.V.) is de ‘brouwer’ waar Bladella vanaf dit seizoen mee in zee is gegaan. Dat contract werd onlangs getekend.

Op de foto namens Bladella Roel Segers (sponsoring) en Els van Gemert met Will van der Heijden (kantinezaken), en met Sven Lavrijsen van ‘Swinkels’.
 

In bierland kent men Bavaria vooral als een oer-Brabants biermerk - al 300 jaar gebrouwen – dat zich met humor profileert. Bier met een knipoog! Dat ‘Bavaria blauw’ past perfect in de sfeer van de derde helft!
Uit de tap in kantine komt voortaan een lekker Bavaria pilsner en La Trappe witbier, maar ook een wisselend speciaal ‘bier van de maand’. Daarnaast een breed assortiment speciaal bieren die onder de vlag vallen van ‘Swinkels’ zoals La Trappe, Cornet bier, Palm, Swinckels. Uiteraard zijn ook de nul-punt-nul bieren inclusief Bavaria Rosé en Radler verkrijgbaar.

De slogan ‘Welcome to the Family’ werd eind 2016 door dit biermerk geïntroduceerd. Nu, per 10 augustus – de 108e dies natalis van Bladella! – is Bavaria weer terug naar één van de bekendste slogans uit de reclame-geschiedenis: ‘Zo. Nu eerst een Bavaria’.
Met die tekst op het asfalt word je straks, komend vanaf het hoofdveld, uitgenodigd voor een gezellig bezoekje aan de kantine! We zien mekaar!

‘Zo.’


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven