Nieuws

'Braakhuizen - Bladella 0-2. Bladella terug in 2e!!"

www.bladella.nl
De Schippers’ mannen wonnen in Geldrop de finale van de play-offs: Na 5 jaar terug in de 2e klasse!

Braakhuizen krijgt woensdag 20 juni een herkansingswedstrijd voor promotie tegen SVSSS uit Udenhout. Dat duel wordt gespeeld op neutraal terrein: sportpark Van den Wildenberg in Goirle.

Het duel tussen Braakhuizen en Bladella stond voor zo'n duizend toeschouwers bol van de strijd. Het zat de thuisploeg bepaald niet mee. Doelman Yoeri van Tilburg moest geschorst toekijken en werd vervangen door Jeroen Mallens. Binnen tien minuten spelen vielen ook nog topscorer Ralf van Beek en Remon Bruinen met knieblessures uit bij Braakhuizen. Van Beek was er het slechtst aan toe en moest per brancard van het veld.

Vervolgens kreeg Braakhuizen na die dreunen ook nog de 0-1 te incasseren. Na een hoekschop van Anel Selimovic kopte de 17-jarige jeugdspeler Niek Janssen de 0-1 binnen voor Bladella. De uitblinkende keeper Nick Vermeiren voorkwam vervolgens met twee goede saves de gelijkmaker en in de 33ste minuut had Ibrahim Sanatci van Braakhuizen pech dat zijn lob op de lat belandde.

Op slag van rust draaide Cas Vosters zich op de rand van het strafschopgebied vrij en schoot de bal via de onderkant van de lat fraai in het doel, 0-2. Anthony de Haan was direct daarna dicht bij de aansluitingstreffer, maar zijn schuiver werd gepareerd door Vermeiren.
de tweede helft waren er kansen over en weer. Vermeiren verrichtte nog een prachtige save na een kopbal van Mike de Meij, terwijl Bart de Jong in kansrijke positie de bal niet voorbij keeper Mallens kreeg. Zo bleef het bij 0-2. Voor middenvelder Joep van de Ven betekende het een mooi afscheid als voetballer. De 29-jarige speler van Bladella speelde zijn 300ste en laatste wedstrijd.

bron: website www.ed.nl (Pascal Snijders)
Lees ook het verslag in de maandag editie van het Eindhovens Dagblad.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven