Nieuws

Weer druk: afsluiting jeugd én 1/2 finale Play-offs!

www.bladella.nl
Vrijdag en zaterdag sluiten de jeugdteams het seizoen af. Dat is traditie. Zondag present voor the big match om een finaleplaats!

Vrijdag voor 'Onder 11' en zaterdag voor de overige kids. De jongste jeugd - tot en met Onder 13 - gaat het veld op om te laten zien dat ze veel beter zijn, en zeker in voetbal, als de moeders, de vaders of wie dan ook. Na de inspanningen de run naar de kantine om de 'werelsberoemde' blauwe stempelkaart te verorberen. Kids die geen lid zijn (broertjes en zusjes bijv.) kunnen zo'n 'snoepkaart' natuurlijk tegen het schappelijk prijsje van € 5 ook aanschaffen. Spierpijn van de ouders kan met een koel dronk het beste vergeten worden! Voor de oudere jeugd is ook nog een DJ ingehuurd. Bere gezelling wordt het dus in ieder geval!

Dat is informeel, maar er komt ook nog een 'formele' seizoensafsluiting. Voor het jeugdkader en andere betrokkenen wordt op vrijdag 29 juni - aanvang 19:30 uur - een bijeenkomst belegd. Op afgelopen seizoen wordt dan terug geblikt en de organisatie binnen het jeugdblok voor het nieuwe seizoen wordt besproken. Het 'voetbalinhoudelijke' zal natuurlijk in die kaderbijeenkomst ook op tafel komen. Noteer die datum alvast in je agenda.

Play-Offs halve finale!
Dat staat er zondagmiddag te gebeuren. Vanuit Berlicum bij Den Bosch komt een hele karavaan roodwit supporters naar het zuiden afgezakt. Die waren vorige zondag ook een eindje verder op in Reusel en dat was ze erg goed bevallen. Lees de verslagen nog maar eens op de clubsites van BMC en Reusel Sport. Wie gaat naar de finale richting tweede klasse...??! Spanning en sensatie verzekerd. Veel volk op de been en dus stijgt de ambiance weer tot grote hoogte! Je vrienden zijn er ook!! Er zijn is mee beleven!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven