Nieuws

Bladella stunt en bekert verder

www.bladella.nl
In zinderend slotakkoord werd GRC ’14 (1e kl.zat) verslagen. Na een 2-2 eindstand wist Bladella de strafschoppen beter te benutten.

Daarmee plaatste men zich voor de kwartfinale van de KNVB-beker district Zuid-1.

Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft was het GRC ’14 die in een hoog tempo de wedstrijd domineerde. Bladella kwam niet verder dan storen. Aan Bladellazijde was in aanvallend opzicht alleen vermeldenswaard een hard schot van Niels Krekels die door doelman Mijdam tot hoekschop werd verwerkt. De solide Bladella verdediging moest alle zeilen bijzetten om de tegenstander het scoren te beletten. Na ruim een kwartier spelen kregen de gasten een strafschop te nemen. Doelman Nick Vermeiren koos de goede hoek en behoedde zijn ploeg voor een achterstand. Op het halve uur was het dan toch raak. Een voorzet van rechts kwam bij de opkomende “schaduwspits” Rick Vroon die zijn ploeg op een verdiende voorsprong zette. Kort daarna moest de geblesseerde Bart de Jong uitvallen. Voor hem kwam Joep van de Ven die het middenveld kwam versterken. De druk bleef onverminderd hoog en er kwamen kansen voor de gasten. GRC wist in de eerste helft echter niet meer tot scoren.

Al snel in de tweede helft was het wederom Rick Vroon die namens GRC kon scoren. Daarmee leek de wedstrijd beslist. Zeker toen direct daarna de gasten de paal raakten, leek het wachten op uitbreiding van de voorsprong. Maar toen kantelde juist de wedstrijd. Bladella kreeg meer vat op vooral het middenveld. Van daaruit konden de spitsen worden bereikt. In de 55-ste minuut wist They Lauwers met een steekpass Ibou Bot te bereiken. Deze rondde bekwaam af en Bladella was helemaal terug. Het was alsof het heilig vuur in de spelers had vlam gevat. Duels werden gewonnen, de tegenstander werd teruggedrongen tot aan het eigen strafschopgebied en de spitsen lagen volledig aan de ketting.

Trainer Huub Vermeulen stuurde Tom Maas naar de voorste linie en wisselde Niels Krekels voor de jeugdige Niek Janssen. Niek nam in de achterhoede de plaats in van Tom Maas. Bladella werd op wilskracht sterker en sterker. Eersteklasser GRC kon niets anders meer dan met man en macht verdedigen. Na een uur spelen moest Max Jansen geblesseerd uitvallen. Stijn Wouters ging op zijn plaats in de achterste verdedigingslinie spelen en op het middenveld kwam Roy Vosters in de ploeg. Ook deze wissel maakte de tegenstander niet sterker. Met volledige inzet trok Bladella ten aanval om de gelijkmaker te scoren. Dat lukte een vijftal minuten voor tijd. Op de rand van het strafschopgebied kwam Ibou in balbezit. Zijn schot verdween in de kruising. Het was de verdiende gelijkmaker. In de resterende tijd werd niet meer gescoord zodat via strafschoppen een winnaar moest komen. Nadat Stijn Wouters en They Lauwers hadden gescoord, mocht Tom Maas de klus klaren. In de “nastoot” miste Mike Jansen voor GRC waardoor Bladella zich plaatste voor de kwartfinale van de KNVB-beker; een resultaat bereikt door een enorme inzet en geloof in eigen kunnen.

Verslag Trompettercup

alle uitslagen 4e ronde

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

Heerjansdam (zat)

Sliedrecht (zat)

Oranje Wit (zat)

Cluzona (zon) (wns)

Walcheren (zat)

Halsteren (zon)

Goes (zon)

RCS (zat)

Kozakken B 2 (zat) (wns)

Madese Boys (zon)

Marvilde (zon)

RKSV Heeze (zon)

Achilles Veen (zat)

Uno Animo (zon)

SVSSS (zon)

Bladella (zon) (wns)

 

Hoeven (zon)

Nieuw Lekkerland (zat)

De Alblas (zat) (wns)

Hoedekenskerke SV (zat)

VC Vlissingen (zon)

Baronie (zon)

Philippine (zon)

IFC (zon)

Unitas (zon)

Unitas’59 (zon)

BMC (zon)

Reusel Sport/Co Trans (zon)

WNC (zat)

Rksv Nuenen (zon)

Vessem (zon)

GRC-14 (zat)

3 – 0

2 – 1

1 – 1

1 – 1

0 – 4

2 – 1

9 – 4

3 – 4

0 – 0

2 – 0

4 – 2

3 – 0

1 – 3

1 – 0

4 – 2

2 – 2


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven