Nieuws

Club v/d maand: PSV - Ajax plus meidenclinic

www.bladella.nl
Zondag te gast bij de vrouwen-topper PSV – Ajax en woensdag meidenclinic bij Bladella. PR voor het vrouwenvoetbal!

De Oranje leeuwinnen, met belangrijke pionnen als Daniëlle van de Donk en Jackie Groenen uit de regio, veroverden afgelopen zomer in eigen land de Europese titel. Deze bejubelde prestatie gaf het vrouwenvoetbal een forse opwaardering. Het meisjesvoetbal, ook bij Bladella, zit flink in de lift. Maar er is nog veel te doen.

Mede in dat kader zet PSV Foundation in samenwerking met PSV Vrouwen iedere maand een regiovereniging - met meisjes- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel - in het zonnetje. Voor de maand november is de eer aan Bladella.

Line-ups
Zondagmiddag wordt op de Herdgang de vrouwentopper PSV – Ajax gespeeld. Onze meiden zijn daar eregast. Zij lopen met twee-en-twintig uitverkorenen aan de hand van de PSV en Ajax-speelsters tegen half drie het veld op. Bladella ontving 100 kaarten en de 22 line-ups hebben uiteraard ook toegang + nog een kaart voor een ouder / begeleider. Op de Herdgang komende zondag een erg hoog Bladella gehalte dus. Van die wedstrijd zijn ’s avonds in de uitzending van bij Studio Sport (18-19 uur) beelden te zien.
Meidenclinic
Woensdag komen een aantal PSV speelsters naar Bladella voor handtekeningen, maar vooral om een groot aantal enthousiastelingen een leuke een leerzame stagetraining voor te schotelen. En daar is heel veel belangstelling voor. Ruim 60 voetballende (en ‘bijna’ voetballende) meisjes hebben zich al gemeld voor deze clinic. Deze circuittraining o.l.v. PSV vrouwen begint komende woensdag al om 17 uur en wordt tegen 18:30 uur afgesloten.

Heel veel (voetbal)plezier!
23-11-2017

Clinic PSV Dames

PSV clinic DAMES_01
PSV clinic DAMES_02
PSV clinic DAMES_03
PSV clinic DAMES_04
PSV clinic DAMES_05
PSV clinic DAMES_06
PSV clinic DAMES_07
PSV clinic DAMES_08
PSV clinic DAMES_09
PSV clinic DAMES_10
PSV clinic DAMES_11
PSV clinic DAMES_12

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven