Nieuws

Ouders ondersteunen Bladella. Doe mee!!

www.bladella.nl
Jeugdleden fluiten om de beurt op zaterdag, senioren staan achter de bar en ook ouders vragen we om bij toerbeurt mee te helpen.

We zijn goed bezig!!! 

De voorzitter stak zijn nek uit
In de ledenvergadering van september liet de voorzitter op niet mis te verstane manier blijken dat hij het onverantwoord en beschamend vindt dat bij onze club zo weinig vrijwilligers zoveel taken op zich nemen. Andere leden, en ouders van jeugdleden, nemen geen initiatief om mee te doen. Omdat oproepen om zich te melden geen effect heeft, en we elkaar maar moeilijk aanspreken, is de VCC overgestapt op het systeem om zoveel mogelijk leden bij toerbeurt te laten meehelpen.

Voetballers worden ook vrijwilligers!!
In die vergadering is afgesproken dat we dit seizoen een pilot houden voor de hulp van seniorenvoetballers in de kantine. Op zaterdagmiddag assisteren al enkele maanden één en twee selectiespelers achter de bar. Op donderdagavond en op zondagmiddag zijn leden van de lagere seniorenelftallen bij toerbeurt van de partij. Voetballers die al taken hebben als trainer, of anderszins, zijn vrijgesteld. Omdat er op zaterdag ook een acute nood is aan scheidrechters bij de jeugdwedstrijden van 11.00 uur hebben we een poule gemaakt van spelers van JO-19 en JO-17 die dan om de beurt een wedstrijd fluiten.

Ook ouders kunnen meehelpen
Bij verschillende jeugdteams bleek het in het begin van de competitie lastig om voldoende trainers en begeleiders te vinden. In de meeste gevallen zijn de problemen met de hulp van ouders redelijk opgelost. Maar sommige recreatieve teams hebben echt nog begeleiding te kort. Ouders/trainers die er dan wel zijn worden overvraagd. Daarom zal de leider in dat geval vaders, moeders, opa’s of oma’s - waarom zij ook niet? - oproepen om bij toerbeurt te assisteren bij de training of om op zaterdag bij de wedstrijden een meer actieve rol te spelen.
Doe mee en meld je aan!!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven