Nieuws

Nijnsel - Bladella om plaats vier

www.bladella.nl
Nog maar drie duels scheiden de competitie van de nacompetitie. Nijnsel, Bladella en Dommelen strijden nog voor twee plaatsen daarin.

Reusel Sport, pfff….
Bij een derby ga je met verwachtingen van huis. Het affiche schreeuwt met twee partijen knokkend voor prestige, strijdend voor een goed resultaat. Over de eerste helft viel echter weinig ‘blauwwit’ goeds te vertellen. Dat het nieuwe scorebord na 45 minuten nog maar 0-2 aangaf was misschien nog wel het positiefste (… en dan was het tweede doelpunt nog buitenspel…). Na omzettingen bij de thee kon Bladella daarna weer meedoen. Maar toen was het kwaad al lang geschied. Nee, het team van Huub Vermeulen maakte tegen de aartsrivaal deze keer geen beste beurt.
 
Nacompetitie
Zo’n tegenvaller vraagt om een reactie. Dus met revanchegevoelens (op onszelf) naar Nijnsel, onder de rook van St.Oedenrode. Dat wordt toch zwaar, heel zwaar zelfs, want Nijnsel doet nog volop mee voor de nacompetitie. FC Eindhoven is met periode 1 aan de haal. Voor de andere twee nacompetitieplaatsen komen vooralsnog Dommelen, Nijnsel en Bladella in aanmerking. Blauwwit heeft daarbij de minst goede papieren, ook nog eens wat doelsaldo betreft. Willen de Schippers’ mannen in de eindafrekening van deze competitie nog genoemd worden, is een goed resultaat zondag noodzaak.
Dommelen
39 pnt. 48-37
Eindhoven
Bladella
Valkenswaard
Nijnsel
37 pnt 41-33
Bladella
Reusel Sport
Wilhelmina Boys
Bladella
36 pnt. 36-31
Nijnsel
Dommelen
Sparta’25
 
Successen
Na twee kampioenschappen op rij speelde Nijnsel vorig seizoen voor het eerst in haar clubhistorie in de derde klasse. In die euforie waren de verwachtingen in 3D op Den Eimert opnieuw hoog gespannen. En dat maakten ze waar en hoe...! Het sympathieke Nijnsel verraste vriend en vijand door het debuutjaar in de derde klasse af te sluiten met een knappe vierde plaats. Het leverde een ticket voor de nacompetitie op en daarin schakelde de ploeg van coach Arno Methorst PSV uit, dat daardoor uit de tweede klasse degradeerde. In de eindronde bleek TSC uit Oosterhout een maatje te groot. Ook dit voetbaljaargang spelen de TVE reclamejongens weer dapper bovenin mee.
 
Mutaties
Goalgetter Stefan Hulsel (tot nu toe 21 doelpunten) vertrekt na dit seizoen en gaat op avontuur in Nuenen. Aanvaller Johan van der Pas (ex  HVCH en TOP) en de verdedigers Lars van Zutphen en Mark van Berlo gaan een trapje lager voetballen. En dan, last but not least, Ruud van der Rijt die ook nog eens gaat stoppen. Deze 28-jarige spelbepaler, momenteel ook nog jeugdtrainer en videoanalist bij Willem II, krijgt volgend seizoen de zware taak om De Valk op niveau te houden. Al bij al een sportieve aderlating van jewelste waardoor Nijnsel volgend voetbaljaar met vers bloed de wei in zal moeten.
 
Spannend
In de thuiswedstrijd liep de formatie van Huub Vermeulen tegen een onfortuinlijke 1-2 nederlaag aan. Laat in die partij - toen Bladella met 10 man was komen staan - viel de beslissing in het voordeel van tegenstander Nijnsel.
Om in de nacompetitie nog eens te kunnen stunten gaat in de sterkst mogelijke opstelling het team van Nijnsel/TVE reclame er zondag alles aan doen. De Schippers’ mannen daarentegen wensen het zuur van de nederlaag van afgelopen zondag weg te spoelen. Kortom, alle ingrediënten voor een spannende pot zijn aanwezig op sportpark Den Eimert, Sportlaan 2 in Nijnsel. Tot daar!!
 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven