Nieuws

Alle neuzen dezelfde kant op betreffende lotenverkoop

www.bladella.nl
De diverse publicaties over de lotenverkoop hebben ongewild en onterecht de indruk gewekt dat de ouders het onderspit hebben gedolven. In eerdere publicaties op de site en in diverse media zijn de standpunten te eenzijdig belicht.

Alle betrokkenen betreuren dit en hebben naar ieders inzicht bijgedragen aan een structurele oplossing. Een oplossing waar Bladella en wellicht ook andere verenigingen mee vooruit kunnen.
De ouders en het bestuur hebben in een open sfeer goede gesprekken gevoerd over de ontstane problemen. Heel duidelijk is gesteld dat het geen financieel probleem betreft. Met name de forse contributieverhoging in combinatie met het verplichte karakter van de lotenverkoop heeft tot de ontstane situatie geleid. Ondanks alle goede bedoelingen is de communicatie naar de ouders hierin tekort geschoten. Bladella zal de interne communicatie onder de loep nemen en met een ouderavond (eind april) trachten hieruit lering te trekken. Ouders hebben dan de mogelijkheid om ideeën ter verbetering aan te dragen.

Tevens is uitgebreid de problematiek van vrijwilligerswerk besproken. Het was herkenbaar en er was ruimschoots begrip voor de moeilijkheden omtrent het draaiend houden van een vereniging.

De betrokken spelers zijn weer van harte welkom en sluiten aan bij hun vrienden in de verschillende teams. We zijn er allemaal voor verantwoordelijk dat zowel de spelers alsook hun ouders zich weer snel thuis voelen bij Bladella.
Ouders en Bladella zijn overeengekomen het te houden bij deze verklaring.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven