Nieuws

Ook Bergeijk op zoek naar punten

www.bladella.nl
Na twee nipte nederlagen doet zondag RKVV Bergeijk de Smagtenbocht aan om vol de strijd aan te gaan voor een goed resultaat.

Wodan
Ook Bladella kreeg zondag bij WODAN geen punt te pakken. De uitstekende prestatie in de openingsmatch tegen de Boys uit Best verloor daarmee wat glans. Het stond niet voor rust daar in Eindhoven. De Blaalse passie kwam pas na de thee binnen de lijnen. En toen was het, bleek later, te laat. In het rustsignaal had aanvoerder Mohammed El Moussaoui 2x prachtig gescoord. Dat was teveel van het ‘slechte’. De meest uitgelezen kansen gingen verloren en dat was de straf van de eerste helft.
 
Kampioen 4H
Twee seizoenen terug degradeerde de club van De Bergerheide onder Frans Verbeek uit de 3e klasse. Die ‘fout’ maakte hij meteen goed want hij kon deze zomer met een kampioenschap afscheid nemen. Slechts 2x werd verloren: 1-0 Netersel en 2-0 De Weebosch. Vooral dat derbyverlies veroorzaakte in april kampioensstress. Gevolg; drie gelijkespelen op rij en numero twee De Raven kwam maar dichterbij. De laatste twee stresspotten werden door Bergeijk wel weer gewonnen. Met twee puntjes voorsprong op De Raven barstte een uitzinnig kampioensfeest los.

Bergeijk
Patrick Methorst nam het stokje aan de Eerselsedijk - verfraaid met een mooi kunstgrasveld - over van Frans Verbeek. Methorst was eerder anderhalf jaar werkzaam bij Reusel Sport. Afgelopen twee seizoenen had hij SV Budel onder zijn hoede en nam daar met een mooi kampioenschap, en promotie naar de 3e klasse, afscheid.
Methorst: “Het is tot nu toe lekker werken. We hebben een goede, brede spelersgroep en de sfeer is uitstekend. Onze doelstelling is duidelijk: we willen een stabiele derdeklasser worden. Vandaar ook dat we ons niet gaan verstoppen. We kijken absoluut omhoog. Een plek in de top 5 moet mogelijk zijn. Qua voetballend vermogen, aanvallende kwaliteiten en inzet hoeft Bergeijk niet onder te doen voor de meeste ploegen in deze sterke derde klasse.”
Good old Kees Theuws verhuisde naar Bladel, maar kijkt zijn kicks niet meer aan. Eerder waren spelmaker Driss Addichi (Brabantia) en ook aanvaller Samin Yusofi (1 jaar EFC) weer teruggekeerd op het oude nest. Dat scheelde al een flinke slok op de borrel.
 
Puntloos
In de openingsmatch tegen Reusel Sport speelde Bergeijk een puike partij en knokte de thuisploeg zich 2x terug in de wedstrijd. Uiteindelijk wisten de geelzwarten toch met een zwaar bevochte 2-3 overwinning de Bergerheide te verlaten. Ook vorige week, bij het groots gestarte Sparta Beek en Donk, lukte het weer net niet: 2-1. Bergeijk had zich dan ook een betere start gewenst.
Altijd en overal wordt gesmacht naar de eerste punten, ook al duurt de competitie nog 24 wedstrijden. De Schippers’ mannen kunnen zondag, alleen daarom al, een geladen ploeg begroeten, dat is wel duidelijk.
 
Passie
De mannen van Huub Vermeulen hebben in anderhalve partij de benodigde passie laten zien. Datzelfde zal in de semiderby tegen Bergeijk de voorwaarde zijn om tot een goed resultaat te komen. Max Bohncke (de zoon van), spits in O11-1, vertrouwd erop, als mascotte op de bank, veel van zijn blauwwitte favorieten te kunnen opsteken. Juichen na scoren kent ie al...!
Kom op mannen!!

 

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven