Nieuws

Vanavond Algemene Ledenvergadering

www.bladella.nl
Alle Bladella leden zijn genodigd voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering van onze vereniging. Deze vindt plaats vanavond, vrijdag 2 september, in de kantine. Aanvang 20.00 uur.

In deze jaarvergadering zal de voorzitter de belangrijkste zaken van het afgelopen seizoen bespreken en natuurlijk ook een aantal punten die in de nabije toekomst gaan spelen. Zo komt bijvoorbeeld aan de orde het vrijwilligersbeleid en de verdeling van contributie over leden die actief zijn binnen de vereniging en hen die alleen van de faciliteiten gebruik maken. Het bestuur wil graag bepaalde uitgangspunten toetsen bij de ledenvergadering met betrekking tot deze onderwerpen.
 
Uiteraard komen ook de stand van zaken rondom onze financiën aan de orde. De clubman/ clubvrouw van het seizoen 2015 / 2016 wordt bekend gemaakt middels de uitreiking van de “Peer Hooijen trofee” en een volle kantine betekent  natuurlijk een mooie ambiance voor de ontvanger van deze prijs.
 
Er zijn tot slot wijzigingen in de samenstelling van het bestuur waarover de ledenvergadering een beslissing zal moeten nemen. Alle reden dus om komende vrijdag aanwezig te zijn!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven