Nieuws

Nieuwe hoofdsponsor houdt feest op sportpark

www.bladella.nl
‘MS Schippers is de nieuwe hoofdsponsor van Bladella. De komende vier seizoenen prijkt de naam van het agrarische bedrijf op het shirt van de Bladelse voetbalvereniging'

Dat stond ook al te lezen in het Eindhovens Dagblad. Om dat te vieren wordt er zaterdag 16 juli een speciale voetbalwedstrijd op sportpark de Smagtenbocht gehouden. MS Schippers heeft uit het eigen werknemersbestand een team samengesteld dat het zaterdag opneemt tegen het vaandelelftal van Bladella. De wedstrijd vangt om 14.30 uur aan op Bossingel 5 in Bladel. Evert ten Napel verzorgt het commentaar. 
Ferry van de Zaande
‘Wereldberoemd’ is deze Tilburgs cultfiguur en zeker sinds ie de organisatie ‘Bladella vs MS Schippers’ doet. Van de Zaande scoort daarom ook hoog in de poll. “Even een makkelijke vraag erin gooien: Wie gaat er winnen zaterdag?” Ferry is natuurlijk ook wezen kijken bij de trainingen van Schippers en Bladella. Volgens hem is er één ding duidelijk: geen talent meer op de Nederlandse velden! Zijn videoclips zijn het gesprek van de dag. Klik hier voor de nieuwste.
* Het kostte wat moeite en behoorlijk wat Stardust, maar dat is ‘m gelukt; de hoge heren in Japan plaatsen morgen rond 14:30 een aantal extra bijzonderheden op het veld in Bladel! Gotta catch em all.
*
Met de hand gemaakt, volledig van zilver en gevuld met gouden dukaten; de felbegeerde 'Passion for Farming Cup'! Dit is uiteindelijk waarvoor wordt gestreden. Wie neemt 'm mee naar huis en mag zich de "Koning van de Kempen" noemen? Bladella of het MS Schippers-sterrenteam? Time will tell!
BBQ, ijskar, But Bier, springkussen
Voor dit spraakmakende voetbalfestijn heeft de Smagtenbocht een ware metamorfose ondergaan. Zaterdag beginnen de festiviteiten voor de jeugd met het ‘kalverhut trappen’. Dan de strijd om de ‘passign for farming'-cup.
Na de wedstrijd is er een zogenaamde derde helft. Lokale artiesten als Pindakaas, DJ Ardistic en Aap uit de Mouw zorgen voor de muzikale omlijsting. Feest in de tent!!

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven