Nieuws

D1 kampioen en schrijft daarmee historie!

www.bladella.nl
Van Reusel Sport werd met 2-0 gewonnen en concurrent Zwaluw VFC speelde bij RKVVO gelijk. Daarmee was D1 niet meer te achterhalen en dus kampioen van de hoofdklasse.

Als eerste Bladella team ooit werd met dit kampioenschap promotie naar de 3e divisie bedongen. Proficiat voor deze jonge talenten die onder de bezielde leiding van Max Jansen, Stijn Wouters, Niels Krekels en Jesper Soetens historie schreven

 
Effe de succesformatie voorstellen:
 
Lars van de Put
onze doelman die pas voor het eerste seizoen keept,  heeft katachtige reflexen in huis en zet de verdediging door goede coaching prima neer, ook wel de Manuel Neuer van Bladel genoemd.
 
Sem Diepens
eerstejaars D-speler die je per actie een keer of zeven tegenkomt. Kortom, je komt er niet voorbij. Stoomt zelf à la Jetro Willems regelmatig op langs de lijn en zorgt door deze acties voor verwarring bij de meeste tegenstanders.
 
Broos Hendriks
rots in de branding centraal achterin. Broos heeft zich prima staande gehouden en is het voorbeeld dat je als eerstejaars D-speler een meerwaarde kunt zijn in de hoofdklasse. Broos is onze Superman en John Terry ineen.
 
Jakko Alserda
onze alleskunner, afgelopen zomer getransfereerd vanuit HMVV voor de niet geringe transferprijs van €1.800.000,- en een snoepzak. Heeft dit seizoen overal gespeeld, behalve in de goal. Vandaar dat Jakko voortaan door het leven gaat als onze (bijna) alleskunner.
 
Davie Geerts
Davie begon dit seizoen als manusje van alles op het middenveld en achterin. Via deze omzwervingen kunnen we wel stellen dat hij zich heeft ontpopt tot een waardevolle centrale verdediger. Alex is er niets bij..
 
Giel van Hoof
onze geboren leider. Coacht zich de blaren op de keel tijdens wedstrijden en zwengelt zijn ploeggenoten aan. Inschuivend aan de bal erg sterk. Had het Nederlands Elftal maar zo’n verdediger, dan zouden we er in Frankrijk bij zijn komende zomer.
 
Douwe de Vries
Il Piccolo is een gedegen rechtsback. Door de ingooikwaliteiten van Douwe voelt elke ingooi als een corner. Als het voetballen er niet meer in gaat zitten, zou hij wellicht een carrière als kogelslingeraar kunnen beginnen. Douwe heeft een fantastische trap, waarmee hij vaak gevaar sticht voor vijandelijk doel. Als Douwe zijn kanonskogels afvoert, ben ik blij dat ik niet als keeper (of levende schietschijf) in de goal sta.

Tijn Klessens
elk team heeft een huisclown. Bij ons is dat Tijn, Tainio of Tajnoloco, maar net hoe je het wilt zien. Op het veld verandert deze tijger in een ware technicus. Sterk aan de bal en het inzicht van Xavi en Iniesta bij elkaar. Wat een topper.
 
Jan Lavrijsen
miste door een vervelende blessure ongeveer de gehele eerste seizoenshelft. Herpakte zich razendsnel en stoomde als onze eigen Davy Klaassen op vanuit het middenveld richting vijandelijk doel. Pikte regelmatig zijn goaltje mee.
 
Jorn van Erkel
geen team zonder een goed geoliede motor. Jorn is die motor. Als hij erin staat, dan draait het team als vanzelf. Een echte krachtpatser op het middenveld, die gemiddeld zo’n 18,7 kilometer loopt per wedstrijd. En dan nog zo slim zijn in het veld ook. Topkwaliteit die Jorn, combinatie van Xavi, Xabi Alonso, De Bruijne en Gündogan.
 
Achmed Mohamed
Achie begon voorin, zakte naar het middenveld en beheerst nu alles. Bij elke bal heeft hij nog wel een kleine touch, waardoor hij in balbezit blijft. Erg handige voetballer. Beetje Messi-achtig, maar dan net een tikkeltje beter..
 
Luuk Kraaijvanger
energieke speler die veel techniek in het spel brengt. In de kampioenswedstrijd brak hij de boel open met een fabelachtige kopbal. Als je iemand met Luuk zou kunnen vergelijken, dan is het misschien Thiago Alcantara wel. Maar als ik het voor het zeggen had als trainer bij Bayern, dan koos ik voor Luuk.
 

Chris van Heukelom
Chris is een levensgevaarlijke buitenspeler. Het liefst heeft hij de zon erbij, want dan is hij helemaal in zijn element. Chris heeft een fantastische techniek en is altijd baas over de bal. Kan zo de plaats van Neymar overnemen bij Barcelona.
 
Xam Cales
Xam is een buitenspeler van het zuiverste ras. Op snelheid elke tegenstander de baas. Xam laat het passeren er erg eenvoudig uitzien. Balletje erlangs en voorslingeren die bal. Daardoor altijd gevaarlijk voor een tegenstander. Luciano Narsingh zou eens een keer moeten komen kijken naar hoe het wél moet..
 
Michiel de Jongh
Michiel “Lewandowski” de Jongh is onze spits. Kappen, draaien, passeerbewegingen en goals maken. Dat is Michiel in het kort. Erg uitgekookt en daardoor een garantie voor goals. Hier gaat Nederland nog meer van horen, dat kan niet anders.





 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven