Nieuws

WFC-Bladella zoekt nieuwe bestuursleden

www.bladella.nl
Voor de komende drie jaar zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter, een dito secretaris en een - op alle fronten inzetbaar -  nieuw bestuurslid. Wellicht een plek voor jou!!!

De BlauwWitte jassen
WFC-Bladella is niet meer weg te denken bij onze voetbalvereniging. De supportersclub is er om de goede band tussen het blauwwitte legioen van fans en de spelers van vooral de selectie te onderhouden. Maar WFC Bladella is er ook voor de jeugd en voor de andere seniorenvoetballers.
 
De activiteiten
Komende juni, op de eerste vrijdag, is er weer een jaarvergadering waar de activiteiten worden besproken: de seizoensopening, de shirtjes voor de kampioentjes bij de jeugd, de steun aan de selectie en de jeugd, de verkiezing van de Man of the Match, de winteractiviteit en, niet te vergeten natuurlijk, het SuperSunday-gebeuren rond een belangrijke wedstrijd van Bladella 1.
 
Louis en Harrie
In die vergadering gaan twee bestuursleden afscheid nemen. Louis Wouters treedt terug omdat hij komend seizoen de zorg voor de scheidsrechters op zondag mee op zijn schouders gaat nemen. Harrie Fiers, die de afgelopen periode de taken van voorzitter en secretaris combineerde, houdt ook andere taken bij Bladella die de komende tijd voorrang hebben.
 
Drie nieuwe bestuurders
Vandaar dat er dus plaats komt voor drie nieuwe bestuursleden die goede zaken van de supportersclub mee onderhouden en hopelijk nieuwe inspiratie toevoegen om de sportieve en kameraadschappelijke sfeer binnen de vereniging vast te houden.
 
Kandidaten kunnen zich melden bij de voorzitter, in een gesprek, telefonisch (384401) of per mail (h.fiers@upcmail.nl)

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven