Nieuws

Met carnaval géén voetbal

www.bladella.nl
Zaterdag + zondag wordt er niet gevoetbald en a.s. maandag en dinsdag blijven de trainingsballen nog in het hok...

Op dagen dat ‘de lof der zotheid’ wordt uitgedragen blijven de voetbalschoenen onaangeroerd. Carnaval regeert dan in het zuiden, Prins Zjos Portjéé en jeugdprins Jaap d’n urste in Blaal....

Mits de weergoden niet teveel vochtigheid gaan loslaten wordt vanaf woensdag 10 februari het voetbalritme weer opgepakt.
Volgend weekend is elk team weer met competitie bezig.
Voor de z.g. reeksen (= voorjaarscompetitie) staat zaterdag 13 februari een aantal inhaalwedstrijden gepland.
Teams uit de A categorie mogen in dat weekend, na een verlengde winterstop, ‘eindelijk’ weer aan de bal.
Het vaandelteam begint die zondag aan een cruciale vervolgreeks voor de 2e periode met opeenvolgend Hilvaria thuis, Oisterwijk uit en Woenselse Boys thuis. De nog in te halen wedstrijd (ook voor de 2e periode) tegen Nevelo wordt aller-waarschijnlijkst pas in het paasweekend (26 of 28 maart) afgewerkt.
Maar als eerste dienen de Tipmast Boys op zondag 14 februari de belangrijke krachtmeting met Hilvaria op de Smagtenbocht tot een goed eind te brengen.

Plezierige carnaval!
 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven