Nieuws

Morgen polst Bladella mogelijke vrijwilligers

www.bladella.nl
De ouders van de F en E-jeugd, en trainingsgroep die zaterdag op het sportpark zijn vragen we om na het gereedmaken van hun jeugd voor de wedstrijd even samen te komen in de kantine.

Een commissie, René Walenberg, Peer Hooijen, Erwin van de Sande en Harrie Fiers, wil meer clubbinding en zoekt naar de juiste manier om vrijwilligers te vinden en te begeleiden. Zij gaan ervan uit dat ieder lid van de club, en de ouders van de jeugdleden, in principe als vrijwilliger inzetbaar zijn.
 
Er is een grote vraag naar medewerkers, zeker voor de toekomst. En het is goed om bij de jeugd te beginnen. We vragen alle ouders een paar gegevens in te vullen zodat wij weten welke kwaliteiten er zijn en waar die het best tot hun recht komen.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven