Nieuws

Joep van de Ven: "Braakhuizen is te pakken!!!"

www.bladella.nl
Het vaandelteam, met Joep als één van de uitblinkers, knokte in Oirschot een ‘tevreden’ punt bij elkaar. “Alleen met 120% inzet is tegen het sterke Braakhuizen ook resultaat te behalen!"

Op de autoradio hoorde ik zondagmiddag Leo Wilms bij de eindfase van de wedstrijd tegen Oirschot. Bladella was misschien kwalitatief wat minder maar zou, hoopte hij, de stand van 2 – 2 over de meet slepen. En zo gebeurde het. Uit de modder kropen de blauwwitten met een brede grijns van het veld. De foto’s van Leo van Overbeek zijn prachtig en meer dan duidelijk. Eén punt verdiend in plaats van twee verloren.
 
Klopt dat? Was jij ook zo tevreden Joep?
Dat gelijkspel was wel een terechte uitslag, denk ik. In een zwakkere eerste helft kwamen we al snel op achterstand. In de tweede helft stond de organisatie beter, gaven we minder weg en creëerden we meer. In de slotfase hadden we nog wat mogelijkheden om de overwinning mee naar Bladel te nemen maar het balletje viel helaas net niet goed genoeg.
 
Had Oirschot meer individuele kwaliteiten? Waren wind en regen in jullie voordeel?
Oirschot heeft, vooral voorin, een aantal jongens met snelheid en een goede individuele actie. Omdat onze verdediging ‘te hoog’ stond, kon Oirschot de bal altijd over onze verdediging leggen. De tweede helft stond de organisatie veel beter en gaven we dan ook bijna geen kansen meer weg. De regen en wind hebben daar dus verder geen rol in gespeeld.
 
Was je ook tevreden over je eigen spel? Ga eens plussen en minnen…
Over mijn eigen spel was ik behoorlijk tevreden. Ik had me er op ingesteld dat het een ‘werkvoetbalwedstrijd’ ging worden. Dan moet ik schakelen en daar liggen niet direct mijn kwaliteiten. Over mijn vrije trappen en corners was ik ook erg tevreden. We hebben er op het trainen op geoefend en ik ben ze een beetje anders gaan trappen. Natuurlijk waren er ook wat slordigheidjes hier en daar, maar die blijf je houden…
 
De ziekenboeg/geschorstenbank is nu wel heel groot. Gewoon domme pech?
Over de blessures, dat is vaak pech ja. Je moet je eigen lichaam wel goed onderhouden, dan raak je minder snel geblesseerd en gaat je herstel voorspoediger. En over de geschorsten, ik denk dat we teveel onnodige gele kaarten hebben gepakt. Als gevolg daarvan staat nu bijna iedereen op scherp. Daar hebben we het zelf naar gemaakt, helaas.
 
Hoe kan er zondag tegen Braakhuizen gewonnen worden? Eindstand?
Dat kan maar op één manier en dat is door als team te functioneren. Iedereen moet met 120% beleving en inzet het veld opstappen. Niemand mag verzaken in zijn teamtaak. Braakhuizen heeft enkele heel gevaarlijke spelers en speelt echt om hoger op te gaan voetballen. Maar als we met de juiste intensiteit spelen creëren we kansen. Die moeten we afmaken en dat is soms een probleem voor ons. Ruud is de laatste weken aardig op dreef dus ik zet in op een 2-1 overwinning. 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven