Nieuws

Dan maar tegen Wilhelmina Boys ...

www.bladella.nl
Na de tegenvaller in Oisterwijk moeten de Tipmast Boys zondag vol aan de bak. Geen gemakkelijke opgave tegen Wilhelmina Boys. Voor de kostbare punten zal gestreden moeten worden.

Oisterwijk
De rustuitstralende arbitrage voorkwam escalatie maar nam de goedwillenden binnen de lijnen te weinig in bescherming. De brutalen hebben de hele wereld. In de gure oostenwind verloor Bladella twee winstpunten, kreeg Oisterwijk twee rode kaarten te zien en de toeschouwers een draak van een wedstrijd op een slecht bespeelbaar veld. Daar kwam ook nog eens een flinke knieblessure voor A1-er Ron bij. Nee,‘verheffend’ was het allemaal niet. Dat het team van Jasper van Hoof vooral na rust (in overtal nota bene) nauwelijks een kans wist te creëren geeft de duikeling over de ondergrens aan. Maar gauw vergeten, het hoofd leeg maken, want zondag wacht weer een moeilijke pot.
 
Offday
De Boys uit Best komen op bezoek. Eerder in het seizoen werd blauwwit door dat team met 5-0 afgedroogd. Bladella beleefde in Best een ware offday. Toch was het toen in het eerste halfuur zeker nog niet te zien dat met grote cijfers verloren zou gaan worden. Integendeel. Maar na een half uur kantelde de partij toen onze defensie via de zijkanten binnen vier minuten 2x simpel werd gepiepeld. Meer risico achterin was koren op de molen van Wilhelmina Boys, met name voor de zeer behendige buitenspelers. Onze achterste lijn hield open huis, het middenveld won geen duels meer en ook voorin was het bodyloos. Bladella werd daar afgerekend op strijdlust. Met ervaring op zak is remedie geboren. Revanche nemen met een verstandig strijdplan en met meer zelfvertrouwen de strijd aangaan is daarom de opdracht voor de Tipmast Boys.
 
Aanwinst
Hoewel wat wisselvallig blijkt het gepromoveerde Wilhelmina Boys een versterking in de 3e klasse. Enkele opmerkelijke uitslagen geven aan dat het team scorend vermogen bezit. De geslepen alleskunner Maron Heersmink, altijd nadrukkelijk aanwezig, wist al 11x het net te vinden. De tien doelpunten van vleugelspits Ruben Rodrigues en de acht van middenvelder Stefan van Dam hoogden het doelsaldo van de tricolores ook flink op.
 
Kostbaar
De formatie van trainer Jurgen Elbersen (volgend seizoen voor het 5e jaar werkzaam in Best) met aanvoerder Bart Meeske mag de belangrijke punten voor ons niet zo maar op komen halen. Want nog steeds moet met een schuin oog naar beneden gekeken worden. Onderin gaat het de komende weken ongetwijfeld nog spoken. Een goed resultaat geeft wat lucht en werkt verhogend voor zelfvertrouwen en spelpeil. En daar gelooft mascotte Ise Dickens uit E5 heilig in. Supporters gevraagd voor zondagmiddag!!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven