Nieuws

Oers thuis

www.bladella.nl
Bladella treft zondag een sterke tegenstander die dolgraag naar de 2e klasse terug wil. Maar ook de Tipmast Boys hebben de punten hard nodig. Spanning volop bij Bladella - RKVVO!

Derbyverlies
Reusel Sport pakt dit seizoen zes punten van Bladella. Verliezen van de buren doet altijd zeer, ook al is het verdiend. ”Een zwaarbevochten overwinning in een stevige derby: zo hebben we ze het liefst in Reusel. Waar Bladella voorheen in derby’s vaak het iets verfijndere spel had bleek dat nu niet het geval te zijn, daar zullen ze toch iets op moeten bedenken daar.” Dat was de conclusie in het Reusels verslag en dat lijkt niet ver benevens de waarheid. Wel veel strijd, maar voetballend was het maar een erg magere pot.
Dat het incasseren bij beide kemphanen ook van een niet bijster hoog gehalte was, en het elkaar aansmeren van kaarten steeds meer norm neigt te worden, werkt vertroebelend. Het gevaar schuilt er dan in dat de echte voetballiefhebber van dit soort derby’s vervreemdt. Stof tot nadenken, maar daar is op dit moment weinig tijd voor. Zondag wacht al weer een belangrijke partij!
 
Ranglijst
Op de ranglijst sluipt Spoordonk steeds dichterbij en het was maar goed dat Helmond won bij Oisterwijk. Dat waren nota bene de eerste punten voor HVV. Oisterwijk kwam daardoor niet langszij en rijst het vermoeden dat het daar niet goed zit. Maar ja, wij hebben eigenlijk meer dan genoeg aan het onze! Bladella moet meer punten gaan pakken om uit het oog van de storm onderin te blijven. RKVVO komt op bezoek en dat wordt weer een zware dobber.
 
Scoren
Keuzeheer Eric van der Palen gaat ondanks een doorlopend contract na dit seizoen RKVVO verlaten. Na zes seizoenen is het tijd voor een nieuwe uitdaging die hij gevonden heeft in Dommelen. Na de degradatie vorig jaar werd verwacht dat Oers met Rood Wit voor de hoofdprijs zou gaan. Die doelstelling wordt niet gehaald. Afscheid nemen met een plaats in de nacompetitie is nu het grote doel. Zijn manschappen weten aardig voetbal op het (kunst)gras te brengen, maar hebben grote moeite met het scoren. Waar hebben we dat meer gehoord..?!
In Oers wist Bladella geen punt te pakken (1-0). De twee hardwerkende teams speelden een matige voetbalpot. Toch wel wat meer dreiging van Oers, zodat de punten niet onverdiend op de Heikant bleven.
De laatste acht partijen leverden voor Oers 12 punten op (4x winst en 4x verlies) met een doelsaldo van 14-15. De wedstrijd zondag tegen Bergeijk leek lange tijd op een bloedeloos 1-1-gelijkspel af te stevenen maar in de slotfase kon RKVVO nog het verschil maken: 88e minuut 2-1 en in blessuretijd 3-1.
 

Op de soep bij WFC!
Rondom de wedstrijd tegen Oers is supportersclub WFC zeer actief. Traditiegetrouw brengt WFC weer superloten aan de man/vrouw waarbij fantastische prijzen zijn te winnen. Wat te denken bijvoorbeeld van een prachtig messenblok, een Profile fiets, geschonken door BITO, of een goedgevulde AH boodschappentas.
Voorts krijgen alle bezoekers gratis heerlijke erwtensoep aangeboden. Dat moet extra energie opleveren om krachtig te kunnen supporteren.
Ook mascotte Femke Willems (E5) kent de belangen van deze belangrijke match en zal er alles aan doen om met de blauwwitte aanhang de Tipmast Boys naar een goed resultaat te loodsen. Jij komt toch ook helpen...?!!
 
Klik hier voor de historie van de confrontaties tussen Bladella en RKVVO, bijeenvergaard door de Trompettercup.


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven