Nieuws

Tim Boemaars nieuwe secretaris a.i. van Bladella

www.bladella.nl
Bericht voor de leden van Bladella.   Hetty Maas heeft in december laten weten te gaan stoppen met haar functie als secretaris na zich acht jaar als bestuurder ingezet te hebben voor Bladella.

Gelukkig zijn we er snel in geslaagd een enthousiaste opvolger voor Hetty  te vinden in de persoon van Tim Boemaars.
Tim is speler van het 5de en al een aantal jaren lid van Bladella. Tim is afgestudeerd in de economisch-sociale geschiedenis in Nijmegen en werkt als juridisch-administratief medewerker bij een advocatenkantoor. Tim is 35 jaar oud en woont 8 jaar samen en woont in de Marktstraat in Bladel.
Tim is ook in de periode dat hij in Hulsel woonde zeer actief binnen het verenigingsleven geweest en wil dit nu ook bij Bladella voortzetten.
 
In de bestuursvergadering van 22 januari 2015 heeft het bestuur Tim Boemaars benoemd als secretaris ad interim. Dat betekent dat vanaf 23 januari 2015  achter het e-mailadres secretaris@bladella.nl de nieuwe secretaris Tim Boemaars opereert.
Tijdens de algemene ledenvergadering op vrijdag 25 september dit jaar zal de officiële benoeming door de leden dienen plaats te vinden. Uiteraard zullen we ook op een passende wijze van Hetty afscheid nemen. Wij danken Hetty in ieder geval nu al voor de wijze waarop ze deze functie heeft ingevuld.
 
Namens het bestuur en de gehele vereniging wensen wij Tim heel veel succes toe in zijn nieuwe functie.
 
René Walenberg, voorzitter

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven