Nieuws

DE BAL IS WEER AAN HET ROLLEN!

www.bladella.nl
Voor alle teams zijn de voorbereidingen op de tweede seizoenhelft afgelopen week gestart. Ook dit weekend maken gastverenigingen gebruik van sportpark De Smagtenbocht.

Gasten
Vv Strijen is een zaterdagclub uit de Hoeksche Waard in Zuid-Holland. Die gemeente telt pm 9000 inwoners. Het vaandelteam komt uit in klasse 2D zaterdag (district West II) en bezet daarin op dit moment een tegenvallende 12e plek. Onder leiding van de nieuwe coach Joop Musterd wordt gewerkt aan een ommekeer. Vanmiddag om 14:30 uur wordt er bij Bladella geoefend tegen SCH’44. Deze club uit Harmelen, ook bivakerend in De Kempen, is halverwege de ongenaakbare koploper in 3D (West 1) met 37 punten uit 13 wedstrijden.
De reserves van Strijen nemen het tegelijkertijd op tegen Kloetinge 2 (res. Hoofdklasse A zat.)
 
Zundert
Evenals Strijen maakt ook de selectie van Zundert al weer voor het 2e jaar op rij gebruik van de accommodatie van Bladella. Na de ochtendtraining wordt vanmiddag hun trainingskamp afgesloten met oefenpartijen tegen Bladella 1 en 2. Het vaandelteam van Zundert bezet momenteel een 4e plaats in klasse 3D en Zundert 2 plaats 5 in de res. 2e klasse. Beide wedstrijden op kunstgras worden om 17:00 uur aan de gang gezet.
 
Volgende week
Zondag 25 januari wordt voor het vaandelteam de competitie hervat tegen het sterke Braakhuizen en het 2e tegen WODAN 2. De manschappen van Jasper van Hoof en Louis Broers oefenen volgende week zaterdag 17 januari nog een keer en wel tegen buurman Hapert. Die beide wedstrijden, ook op het kunstgras van de Smagtenbocht, beginnen om 18 uur. Daags daarna, zondag 18 januari, komen ook Terlo en De Raven naar Bladel. Die standaardteams spelen dan een oefenderby tegen elkaar.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven