Nieuws

WFC Kick Off: E2 wint de jeugdspellendag

www.bladella.nl
WFC Bladella organiseerde voor de jeugdteams een geslaagd spellencircuit. De fanatieke spelers van E2 scoorden het best en gaan daarom een keer op bezoek bij een profclub.

De spellen stonden die zaterdag al vroeg klaar want direct na de eerste wedstrijden startte voor zes teams het spelcircuit dat op het trainingsveld was uitgezet. Vooral de teams met jeugdige voetballers, hun leiders en de aanwezige ouders, gingen enthousiast aan de slag. Er was een voetbalparcours, een toren van Pisa, een leeuw met een gat op de plaats van zijn stropdas, een balanscirkel, een Jengatoren en, de klapper van de dag, een voetbalrodeo. Ieder team kreeg de kans op ieder onderdeel te scoren. De punten werden gewogen en opgeteld en uiteindelijk bleek het E2-team de hoogste score te hebben behaald. Proficiat!!!

 

Het team scoorde met name bij het onderdeel van de voetbalslalom. Fanatiek als ze waren maakten ze maar liefst 77 doelpunten. Heel behendig liepen ze het parcours met de bal aan de voet en schoten vaak direct raak. Bij dat onderdeel hebben zij hun winst gepakt. De andere teams bleven daar ver achter. Bij de overige onderdelen waren de teams, ook de ouderen, echt aan elkaar gewaagd.

 

De deelnemers hadden na afloop alleen maar positieve reacties richting organisatie. Vorige afleveringen van de Kick Off waren minder bezocht, er was een training met de selectie, maar aan dit circuit kon iedereen meedoen en konden de krachten op verschillende onderdelen gemeten worden. Deze keer werd één en ander mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van John Daniëls.

 

Het lijkt er dus op dat we ook voor het volgende seizoen zo’n competitiestart kunnen gaan opzetten. Maar eerst moet het winnende team van E 2 nog in de bloemen worden gezet en overlegt supportersclub WFC met de begeleiders over de mogelijkheden van een bezoek aan een wedstrijd van een Brabants profclub. In ieder geval vast proficiat!!!

2014-09-08

WFC Bladella Kick Off Weekend

2014-09-08

WFC Kick Off Weekend II


 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven