Nieuws

De leste donderdag van mei

www.bladella.nl
Op donderdag 22 mei sluiten we het trainingsseizoen op een even grandioze als traditionele manier af. Er is dan een mixtoernooi, een barbecue en het optreden van de live Bladella-band.

En als het mooi weer is gebeurt dat allemaal op het terras.
 
Eerst effe voetballen
Voor het mixtournooi zij alle seniorenleden, de dames, het G-team en alle A-jeugdspelers uitgenodigd. De wedstrijden beginnen om half acht op de kunstgrasvelden (7-tegen-7). Tevoren opgeven is niet nodig maar kom een beetje op tijd want dan kunnen we de teams vlot indelen. Deze wedstrijdjes lopen van 19.30 tot 21.00 uur.
Omdat Bladella 1 en 2 nog in de nacompetitie spelen traint de selectiegroep nog op deze avond maar ze starten daarmee al om 19.30 uur. Ze sluiten dus na hun training gewoon aan.
 
Een echte barbecue
Peer van de kantine heeft samen met Will van der Heijden gezorgd voor een ferme barbecue. Vanaf 21.00 uur kan er gegeten worden. Deze keer geen echte Euroknaller maar gewoon een lekker lapje, een stuk spek of een worstje van de grill. Altijd lekker met een flesje Corona erbij…
 
Live muziek
En dan de muziek. Als het ook maar enigszins mogelijk is speelt de live-band, de ‘Of ge bij de leste donderdag bij Bladella-band bent’ buiten op het terras en zorgen Peer Bons, Tom Maas en de andere Blauwwitte helden dus voor bakken vol met sfeer. En wie, dames en heren, wil daar niet bij zijn?
 
Zegt het voort!!
Voor deze happening zijn dus niet alleen voetballers uitgenodigd. Uiteraard nodigen we ook alle supporters uit om een biertje mee te drinken, een hapje mee te eten en te genieten van de muziek. En natuurlijk hopen we een aantal dames van de jubilerende korfbalvereniging te mogen ontvangen. We proberen er dan samen een geweldige trainingsafsluiting van te maken!!!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven