Nieuws

Keeperstrainer Frank v.d. Heijden gaat voor meer

www.bladella.nl
Bladella is met Frank v.d. Heijden een verbintenis voor 2 seizoenen aangegaan. Tot nu toe was Frank alleen verantwoordelijk voor de selectiekeepers. Hij gaat ook bij de jeugd aan de slag.

Na één seizoen de keepers van de selectie onder handen te hebben gehad, is Bladella met Frank overeengekomen dat hij in het komende seizoen ook de keepers bij de jeugd gaat begeleiden. En hij volgt daarmee Jan Hooijen op als keeperscoördinator.
 
Daarom een paar vragen voor hem.
 
Wie is Frank van der Heijden?
Mijn hele jeugd heb ik in Hulsel doorgebracht. Ik ben 33 jaar oud. Acht jaar geleden zijn José en ik in Bladel komen wonen. Drie kinderen telt ons gezinnetje: twee dochters, Iris en Fay, en zoon Sven. In het blauwwit heeft hij zijn eerste voetbalstappen bij Bladella al achter gelaten! Vorige zomer ben ik als keeperstrainer bij Bladella gestart. In Goirle bij Timmerfabriek Frank van Roy werk ik als chef-werkplaats.
 
Welke taak had je bij Bladella?
Van de selectiekeepers Sjors, Paul en Peter en A1 keeper Jordy ben ik trainer. Daarna ben ik ook met Jimmy, Bas, Martijn en A2 keeper Paul aan de slag gegaan.
 
Welke zaken zijn je opgevallen bij onze club?
Dat het een gezellige club is met echte clubmensen waar Bladella met recht trots op is, maar vooral ook zuinig op mag zijn.
 
Wat heb je, naar eigen inschatting, kunnen bereiken?
Veel keepers hebben hun kwaliteit verbeterd. We hebben met keepers tekort te maken gehad. Door goede samenwerking én bereidheid van alle keepers is het opvangen goed gelukt.
 
Wat is er precies met de jeugdafdeling afgesproken voor komend seizoen?
De coördinerende rol op keepersgebied ga ik op me nemen, er komt één aanspreekpunt voor de keepers. In overleg met de andere keeperstrainers bepalen we de manier van trainen en willen we de training voor de keepers nog beter gaan aanbieden. 
 
Wat denk jij de jeugdkeepers te kunnen leren?
Samen gaan we er voor dat elke keeper op zijn eigen niveau zijn kwaliteiten kan verbeteren. Elke keeper is gelijkwaardig, op welk niveau hij of zij ook speelt. Iedere keeper verdient de aandacht die hij of zij nodig heeft zodat ze zich kunnen ontwikkelen en met heel veel plezier komen trainen en hun wedstrijd spelen. 
De keeper is een belangrijke schakel in een team. Als je in je ploeg geen keeper ter beschikking hebt, weet je pas wat je mist.
Heel veel zin heb ik er in en hoop dat de mensen die iets met keepen hebben weer gaan aansluiten bij onze groep van keeperstrainers.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven