Nieuws

Vanavond (leste donderdag):Voetbalquiz!

www.bladella.nl
De voetbalquiz is een bekend verschijnsel geworden. Ook bij Bladella zijn er wandelende voetbal-encyclopedieën. Zij doen die avond voor een mooie prijs van Forza-Voetbalreizen.    

Het quiz start na de seniorentrainingen, even na tien uur. Het is de bedoeling dat iedereen die in de kantine is ook meedoet en er tevoren al teams van twee of drie personen zijn gevormd. Dan kunnen we ook snel beginnen. Voor twaalf uur willen we de prijs aan de winnaars uitreiken
 
Er zijn drie ronden van ieder tien vragen over het nationale en ook het internationale voetbalgebeuren. Moeilijke maar ook makkelijke vragen zodat iedereen wel punten kan scoren. Na iedere ronde worden de tien antwoorden opgehaald en nagekeken. Na een korte pauze gaan we weer verder. Op het scherm wordt de score bijgehouden.
De sponsor van de avond is Forza Voetbalreizen. Onze Louis heeft als prijs een cadeaubon van € 100 aangeboden. Deze kan gebruikt worden voor elke voetbalreis voor twee of meer personen, uitgezonderd bij speciale aanbiedingen.
Alleen Bladella-leden of supporters kunnen deze mooie prijs mee naar huis nemen.

O ja, Peer (die van de kantine) heeft vanavond weer een 'Euroknaller' in het vet liggen: Kippito. Gekruide kipfilet in een wrap! In ieder geval lekker en slechts voor 'n eurootje... !

Zorg dat je erbij bent!!



 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven