Nieuws

HEEZE EN BLADELLA HOUDEN ELKAAR IN EVENWICHT

www.bladella.nl
Direct na rust kwam Bladella op 1-0 achterstand. Het offensief daarna leverde pas op het einde de gelijkmaker op en nog een gemiste penalty...

Heeze is bezig aan een serie goede wedstrijden en doet daardoor volop mee in de strijd om het periodekampioenschap. Bladella startte de tweede helft van het seizoen minder voortvarend. Zo lagen de kaarten voorafgaand aan het eerste fluitsignaal.
 
De eerste helft was gelijk opgaand. Vooral de eerste twintig minuten werd met heel veel inzet het wedstrijdtempo erg hoog gehouden. Het gevolg was wel dat aan beide zijden de medespelers maar moeilijk konden worden bereikt. Het laatste kwartier van de eerste helft werd Heeze wat sterker. Dat leidde tot enkele kansen waarbij Heezes topscorer Vincent van de Groenendaal zich nadrukkelijk deed gelden met een schot dat voor langs het doel ging. De laatste doelpoging van de eerste helft was echter voor Bladella. Een schot van Joep van de Ven uit de tweede lijn werd een prooi voor Derk Faes, de sluitpost van Heeze.
 
De eerste kans in de tweede helft was voor Heeze. In de 46ste minuut geloofde Heezespits Vincent van de Groenendaal in een dieptepass en de weifelend uitkomende doelman Dijkmans had het nakijken. Het doelpunt veranderde de wedstrijd compleet. Heeze trachtte te vertragen terwijl Bladella voluit de aanval ging zoeken. Ruud Leermakers schoof door naar het middenveld en was enkele malen gevaarlijk. Een lange solo van hem eindigde met het neerleggen in het strafschopgebied. Scheidsrechter Blotevogel vond de overtreding onvoldoende voor een strafschop.



In de 55ste minuut lobde Dirk Reijnders uit een voorzet van Teun Grimbergen de bal op de lat. Even later kopte Dirk Reijnders een voorzet van Anel Selimovic op de paal. Bladella bleef kansen krijgen. Heeze kon niet anders dan hopen op counters. De snelle spitsen werden echter prima in bedwang gehouden door de Bladellaverdediging. De gelijkmaker viel pas in de 88ste minuut. Een hoekschop van Joep van de Ven kwam voorbij de goal. Cas Vosters kopte de bal weer voor het doel en Ruud Leermakers kopte fraai in: 1-1. Het was niet zo dat Bladella daarmee tevreden was. Het bleef met man en macht op de aanval spelen. In blessuretijd mocht Bladella wederom een hoekschop nemen. Alle ogen van de Heezer verdediging waren gericht op Ruud Leermakers. De bal kwam inderdaad in zijn richting en alleen met het aan zijn shirt trekken kon hij van een treffer worden afgehouden. Scheidsrechter Blotevogel aarzelde geen moment en besloot tot strafschop. Aanvoerder Ruud Leermakers nam zelf de verantwoordelijkheid. Zijn inzet belandde echter buiten bereik van de doelman op de paal. Het grote offensief dat de Tipmastboys tentoonspreidde leverde zo maar een enkel punt op. Mascotte Daan Paridaans baalde samen met de vele meegereisde supporters. Medekanshebbers voor het kampioenschap, RPC en Rood Wit wisten hun wedstrijd te winnen. Bladella blijft derde op drie punten achterstand.
 
Komende zondag staat het thuisduel tegen Rood Wit op het programma. Beide ploegen kunnen het zich in de kampioensrace niet veroorloven punten te laten liggen. Dat zal de inzet zijn voor dit duel.
2014-03-10

Heeze Bladella 1 - 1


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven