Nieuws

Paul Dijkmans, nieuw in het doel bij Bladella

www.bladella.nl
In het overleg tussen de trainers is besloten om Paul Dijkmans de competitiestart in het eerste team te laten maken. Wat zijn de eerste ervaringen van Paul?

Na meer dan 10 jaar Peter Bons als vaste man onder de lat is dat een flinke verandering. Hoe ervaart Paul dit en hoe zijn de ervaringen in de eerste wedstrijden?
 
Wie is Paul Dijkmans?
Ik ben 22 jaar. Ik woon nog bij mijn ouders en dat bevalt me nog goed! Ik werk bij schoonmaakbedrijf Roefs. Daarbij volg ik de avondopleiding Topsportmanagement & Ondernemerschap.
 
Hoe liep je voetbalcarrière tot nu toe?
Ik voetbalde bij Bladella tot en met B1. Daarna ging ik naar FC Eindhoven en speelde één jaar in A1. Na twee jaar selectie ging ik voor één jaar naar UNA. Daar heb ik dat hele jaar niet gespeeld door een zware knieblessure. Sinds vorig jaar ben ik weer terug op het oude nest.
 
Hoe zijn jouw ervaringen in de eerste wedstrijden?
Tot nu toe is de stand positief: zeven punten uit drie wedstrijden. Dat is een goed begin zeker omdat ik denk dat in deze competitie iedereen van iedereen kan winnen. Ik heb zelf nog weinig spectaculairs hoeven doen, ook omdat we als team goed staan en weinig kansen weggeven. We creëren ook veel kansen, alleen moeten we die benutten.
 
Heb je een speciale voorbereiding op de wedstrijd?
Nee, niet echt, in ieder geval niks bijgelovigs. Een goede nachtrust is wel belangrijk en een lekker muziekje voor de wedstrijd doet het ook altijd wel goed. Van een te gezellige zaterdagavond kan ik op zondag nog wel eens last hebben. Gelukkig heb ik dat zelf in de hand.
 
Hoe kijk je terug op de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Bergeijk?
Met een gemengd gevoel. Over mijn eigen spel was ik wel tevreden. Wat ik doen moest ging goed. Het is wel het jammer dat we het grootste deel van de wedstrijd goed voetbalden en daardoor ook verdienden te winnen. Maar dat gebeurt dan niet omdat je je eigen kansen niet benut. Zodoende blijven zij er nog in geloven en dan is het voor ons heel zuur als ze, ook nog met zo’n gelukstreffer, langszij komen.



 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven