Nieuws

Bladella met vraagtekens het nieuwe seizoen in

www.bladella.nl
Met de nieuwe trainer Jasper van Hoof is Bladella aan het nieuwe seizoen begonnen. Het is een open vraag hoe de Tipmast Boys deze stap terug zullen opvangen.

De groep kent ten opzichte van het zo dramatisch verlopen vorige seizoen (degradatie uit 2e klasse) nogal wat mutaties. Aan de enthousiaste Jasper met zijn mannen de taak om te bewijzen dat er wel degelijk karakter en veerkracht in de groep schuil gaat. Het vertoonde spel in de voorbereiding was wisselend. Werd tegen Nemelaer voor de beker nog een goed niveau gehaald, tegen RKTVV en afgelopen zondag bij Wilhelmina (1-0) was het niet veel. Een slechte generale belooft een goede première. We zijn benieuwd!
 
De groep kent wat wijzigingen: Een aantal basisspelers verdwenen om diverse redenen uit de selectie: o.a. Max Jansen (De Valk), Teun Lavrijssen (Hapert), Rick Antonise (PSV Av.), Hans van den Hoogen en Bart Hoeks vielen weg en werden vervangen door: Anel Selimovic (Netersel), Cas Vosters (Jeugd) en Luuk Vosters (Jeugd) .
 

De nieuwe, voorlopige,  Bladella A-selectie ziet er als volgt uit:
Tom Ansems, Jan Beelen, Peter Bons (k), Nicky Buis, Paul Dijkmans (k), Pim van Erp, Joris Evers, Teun Grimbergen, Niels Hendriks, Joris Hermans, Ard Kneefel, Ruud Leermakers, Tom Maas, Mvubu Nzau-Ngola, Geert van Overbeek, Dirk Reijnders, Anel Selimovic, Joep van de Ven, Cas Vosters en Luuk Vosters.
Begeleiding: Jasper van Hoof en Peter Cosijns (trainers). John Daniels (grensr.) en Rob van Brakel (psysiotherapeut).
 
Bladella 1 is ingedeeld in de zware 3e klasse D. Het speelt daarin tegen: GSBW, Valkenswaard, Bergeijk, RKDSV, Unitas’59, Heeze, Rood Wit V., Oirschot Vooruit, Braakhuizen, R.P.C., Oisterwijk, Dommelen en Acht.


De ouverture: GSBW uit
Tegen het blauwwitte GSBW speelde Bladella in seizoen 2007/08 (1-1 en 2-1 winst) en 2008/09 (3-1 en 1-5 winst) voor het laatst. Dat is al weer vijf seizoenen terug. In de recente historie pendelden de Goirlenaren vaak op enneer tussen de 4e en 3e klasse. In 2009 degradeerde GSBW uit de 3e klasse (Bladella werd toen 2e achter kampioen EFC) om er dan twee jaargangen later weer in terug te keren. Na een jaar echter weer terug naar de 4e, om meteen via de nacompetitie toch weer te promoveren. Dat was afgelopen seizoen.
De beker bracht de buurman van VOAB ook weinig succes. Tegen Tricht nog wel winst, maar de potjes bij Haarsteeg en DSC leverde niks op.
Op sportpark D’n Kuil (aan de W. Rotherlaan 12 in Goirle) wordt de laatste hand gelegd aan een indrukwekkende renovatie.

GSBW, dit seizoen wordt het 75 jarig jubileum gevierd, blijkt thuis ijzersterk te zijn. Bijna alle duels op het thuishonk werden in de vorige competitie gewonnen, behalve tegen Ons Vios en RKTVV.
Het is aan de Tipmast Boys om zondag te laten zien dat Bladella weer mee willen doen.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven