Nieuws

Bekerprogramma's + competitie indeling jeugd

www.bladella.nl
Bladella gaat de nieuwe competitie in met 49 teams; alle teams zijn ingeschreven voor de beker. De competitienummering van de diverse jeugdklassen is ook bekend.

Bekerprogramma
Zoals gebruikelijk vangt het nieuwe voetbaljaar aan met een bekervoorronde in poulevorm (4 teams). In het weekend van Blaal kermis worden de eerste wedstrijden voor de beker afgewerkt. Zondag 25 augustus komen alle seniorenteams in actie. Bij de jeugd (zaterdag 24 augustus) spelen alleen B1 en C1 hun eerste bekerpot. De overige jeugdteams beginnen een week later, namelijk op zaterdag 31 augustus.
    let op: uitstel voor bekerwedstrijden is niet mogelijk!
Klik hier voor het overzicht van de diverse bekerpoules en hier voor het compleet bekerprogramma van alle Bladella teams.
 
Jeugdcompetities
Om een compleet jaarprogramma te kunnen samenstellen is de volgorde (de z.g. nummering) van de competitiepoule nodig. Voor het  seniorenvoetbal was dat al eerder gepubliceerd (zie nieuwsbericht van 13 juli).
Klik hier voor de definitieve klasse-indelingen bij de jeugd.
 
Met bijbehorend wedstrijdschema kan nu het complete programma van iedere competitie gemaakt worden.
Raadpleeg daarbij de speeldagenkalender voor jeugd (en/of senioren).

Competitie
Voor Bladella 1, 2 en 3 begint de competitie op zondag 8 september. Een dag eerder, zaterdag 7 september, gaan C1 en B1 de wei in.
Alle overige teams gaan een week later hun compeitities opstarten; jeugd: zaterdag 14 september en senioren zondag 15 september.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven