Nieuws

Nieuwe Sponsorcommissie van start

www.bladella.nl
Na een lange zoektocht is 'n nieuwe sponsorcommissie gevormd. Afgelopen week is de eerste bijeenkomst geweest van deze groep o.l.v. Jacco v.d. Net. 

Het is een zoektocht van 1 jaar geweest om te komen tot een aantal vrijwilligers die met nieuw elan de schouders willen zetten op het gebeid van sponsoring en relatieonderhoud.
 
Sponsoren zijn belangrijk voor Bladella. Zij zorgen voor een substantiële bijdrage aan het huishoudboekje van Bladella en juist in deze economisch moeilijk tijden zijn zij belangrijker dan ooit. Dat geldt voor onze hoofdsponsor “De Tipmast”, maar ook voor de vele kleinere sponsoren die Bladella een warm hart toedragen en zorgen voor de continuïteit van de club.
 
De nieuwe kartrekker van de commissie wordt Jacco van der Net, een zeer actieve vrijwilliger die ondanks zijn huidige pakket aan werkzaamheden de noodzaak zag om zich juist voor deze commissie in te willen zetten.  Uiteraard kan Jacco dit zeker niet alleen en het was ook een randvoorwaarde dat er meerdere enthousiastelingen gevonden moesten worden om hem te ondersteunen. Gelukkig hebben we die gevonden, maar uiteraard zijn andere vrijwilligers die een bijdrage willen leveren [structureel of projectmatig] natuurlijk van harte welkom.
Met name door de beschikbaarheid van onze huidige integrale applicatie zijn we in staat veel zaken te kunnen regelen zonder dat er veel vergaderd hoeft te worden. De functionaliteit die kan worden gebruikt inzake het uitvoeren van ons sponsoringbeleid wordt in samenwerking met de leverancier verder in kaart gebracht door Christian van Gorp.
 
De planning is dat de sponsorcommissie uiterlijk in juni het beleidsplan, de verschillende sponsormogelijkheden en de contracten die gebruikt worden te hebben vastgesteld.
Om zoveel mogelijk bureaucratie te voorkomen wordt de voorzitter van de commissie geen lid van het bestuur. De relatie met het bestuur zal worden onderhouden via de voorzitter.
Perry Lavrijsen die de sponsoring bij Bladella vorm heeft gegeven en jarenlang gezorgd heeft dat dit prima liep is bereid gevonden Jacco en de commissie te ondersteunen en te begeleiden.
 
Wie maken dus deel uit van de commissie:
Jacco van der Net (voorzitter)                                                                                                          
Perry Lavrijsen                                                                                                          
Marcel Bontjer                                                                                                         
Guust Wijnen                                                                                                                  
Jan Brekelmans
 
Ik wens de commissie zeer veel succes en hoop dat zich nog enkele vrijwilligers melden omdat nog steeds ook in die geval veel handen lichter werk maken.

René Walenberg, voorzitter 

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven