Nieuws

Zwaluw VFC - Bladella: om de rode lantaarn

www.bladella.nl
Handhaving in 2e klasse zal moeilijk worden. Nog 2x tegen het Vughtse Zwaluw VFC en tussendoor naar PSV. In die drie partijen 5 punten inlopen op V'waard is de enige redding.

De oogst uit de twee cruciale wedstrijden van vorige week was teleurstellend. Na het kansloze verlies van 4-1 tegen PSV bleef de partij tegen Heeswijk op 0-0 hangen. De concurrentie wist wel punten te pakken. Zwaluw VFC won van Haarsteeg en Valkenswaard en de bosuilen wonnen op haar beurt met liefst 4-1 van Nw. Woensel.


 
Met nog slechts drie duels te gaan fabriceert het blauwwit kaarsje nog slechts een iel waakvlammetje. In 270 minuten vijf punten inlopen op Valkenswaard lijkt een utopie. En zeker als je daarbij de jongste historie als richtsnoer hanteert. Met slechts drie puntjes in de laatste periode (7 wedstrijden) heb je ‘recht’ op de ‘rode lantaarn’.
 


De strohalm is Zwaluw VFC dat nog 2x bestreden moet worden. Deze Vughtse ploeg hield tot donderdag de laatste plaats bezet. Die ‘eer’ gaan we op sportpark Bergenshuizen aan De Kikvorsch 5, 5262 LX Vught zondag weer teruggeven en met een schuin oog de verrichtingen van Valkenswaard volgen. Joran Maas uit E7 trekt als mascotte mee ten strijde!
 

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven