Nieuws

Bladella in tweede helft onderuit bij Beerse Boys

www.bladella.nl
Een mat Bladella had geen enkel antwoord op de tomeloze inzet van Beerse Boys. Met dit sterk Beers collectief kon Bladella zich niet meten en ging kansloos met 4-1 over de knie.



Op een zonovergoten sportpark De Klep begon Bladella goed aan de wedstrijd tegen Beerse Boys. Al in de tweede minuut verscheen Geert van Overbeek allen voor de Boys doelman, maar deze redde bekwaam. Een minuut later was het wel raak voor Bladella. Geert van Overbeek mocht aanleggen voor een vrije trap en deze verdween onhoudbaar in de bovenhoek: 0 – 1.
Pas na 9 minuten spelen kwam Beerse Boys gevaarlijk voor het Bladella doel. De bal kon nog net door Van Overbeek tot corner verwerkt worden. Even daarna moest Tom Maas geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Joep van de Ven.
Beerse Boys werd sterker en kreeg kansen, veel kansen zelfs. In de 13e minuut ging een schot van Niels van Heerbeek net langs het doel en even later was er een goede kans voor Pepijn van Spreuwel. Ook hij miste het doel. In de 28e minuut was het wederom Pepijn van Spreuwel die net naast het doel kopte. In de 38e minuut kreeg Bob Smolders een prima kans maar ook zijn kopbal ging over het doel. Vlak voor rust kreeg Bladella een vrije trap te nemen. Ruud Leermakers mikte hieruit op de lat. Ver in blessuretijd kwam Beerse Boys toch nog op gelijke hoogte. Een voorzet werd door Pepijn van Spreuwel binnengekopt. 1 – 1.
 
Bladella startte in de tweede helft met Tom Ansems voor Joris Evers.
Beerse Boys was echter uit op een snelle voorsprong en het Bladella doel werd bestookt met aanvallen. In de 47e minuut werd er op de doellijn nog redding gebracht, maar even later was het raak. Uit een hoekschop kopte John van Bijsterveld de 2 – 1 binnen.
Bladella wisselde Lars Pijnenburg voor Geert van Overbeek maar het mocht allemaal niet baten. Beerse Boys bleef sterker dan Bladella en kreeg weer een reeks mogelijkheden.
Toch duurde het nog tot de 80e minuut vooraleer Niels van Heerbeek de 3 – 1 kon binnen schieten. In de slotfase kon Daan Mulders na een fraai een-tweetje de 4 – 1 binnen tikken.
Bladella werd in de tweede helft niet meer gevaarlijk.
Al met al een verdiende overwinning voor een sterker Beerse Boys. 

klik hier voor wedstrijdfoto's van de Kempenpers (Jan Appels)
2013-04-14

Beerse Boys Bladella 4 - 1


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven