Nieuws

WFC zoekt twee nieuwe bestuursleden

www.bladella.nl
Frans Stoeldraaijers stopt ermee. Supportersclub WFC zoekt daarom voor het volgende seizoen ook een nieuwe voorzitter. Aanmelden graag!

In de eerstvolgende ledenvergadering, op de eerste vrijdag van juni, legt Frans de voorzittershamer neer. Samen met Richard Schoofs, Will Vialle, Gerard Grimbergen en Wil van Steensel heeft hij de afgelopen jaren allerlei activiteiten georganiseerd. Die hadden soms direct te maken met de wedstrijden van Bladella 1, de loterij, de wedstrijdbal, de Man of the match, de WFC-dag. Maar er was meer: de steun voor het jeugdvoetbalkamp, kampioensshirts bij de jeugd, de bijdragen voor de selectie, de speciale donderdagavonden…
 
En er is nog van alles meer mogelijk. Maar voor Frans zit zijn termijn er dus op. Het wordt tijd voor iemand anders. Een enthousiast dame of heer die bij Bladella goed bekend is. Of moet het juist iemand van buiten zijn? Eén van de ouders misschien van de jonge jeugdleden die met een frisse wind de binding tussen de supporters en de club nieuw leven in wil blazen.
 
Omdat er op dit moment eigenlijk nog één bestuurslid tekort is willen de zittende bestuursleden twee nieuwe gezichten op de maandelijkse vergaderingen zien verschijnen. Informatie is natuurlijk altijd op te vragen bij de heren die hierboven genoemd zijn (fransstoel@hotmail.com). En als die jou aanspreken om eens mee te draaien in het bestuur van WFC vragen we jullie er serieus over na te denken. Want Bladella kan ook in de toekomst eigenlijk niet zonder een WFC-supportersclub.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven