Nieuws

Wordt Bladella - Haarsteeg wel 'n feest..?

www.bladella.nl
Bij Nieuw Woensel was de aanhang content over het spel en de inzet van de vaandeldragers. Maar als je in de hoek zit waar de klappen vallen…, Gaat het wel lukken tegen Haarsteeg? 

Het zat tegen
Vriend en vijand waren het er over eens dat al vroeg in de wedstrijd tegen Nw. Woensel - die uitstekend door de Tipmast Boys was begonnen – aan Bladella een penalty werd onthouden. Een drietal prachtige kansen werden om zeep geholpen. Tot overmaat van ramp beoordeelde keeper Peter Bons buiten de zestien een kunstgras-balstuit verkeerd en beroerde daarop in een reflex met de bovenarm het speeltuig. Bladella moest toen nog 65 minuten met 10 man verder. Toch bleven de mannen van Norbert Rebsch uitstekend overeind. Kansen waren er zelfs nog om een meer dan verdiend punt mee te nemen. Maar dat alles leverde helaas geen resultaat op.
 


Herstel Haarsteeg
Resultaat halen tegen Haarsteeg staat nu op het verlanglijstje. Om klassebehoud nog enigszins in eigen hand te houden zijn de drie punten noodzaak. Natuurlijk wordt het niet makkelijk, want de Vlijmense ploeg is na een zwakke start stevig opgestaan. En hoe! In de eerste competitiehelft haalde men maar zes punten. De laatste vijf duels leverden liefst 13 punten op: tweemaal gelijk (Theole en Gestel) en drie winstpartijen. En niet tegen de minsten. Koploper TEC leed in Tiel tegen de blauwhemden van trainer Theo van Geffen haar eerste en, tot nu toe, enigste nederlaag (2-3). Heeswijk kwam duidelijk tekort (3-0), maar ook PSV moest er afgelopen week aan geloven (2-0). Daarmee is Haarsteeg vooralsnog van degradatiestrijd verlost.
 


Uitbal
In de heenwedstrijd mocht Bladella met hangen en wurgen met 1-2 winst vertrekken bij Haarsteeg. Menigeen zal zich de 13e minuut van die wedstrijd nog herinneren. De bal passeerde de uitlijn, waarvoor de Haarsteeg grensrechter keurig een vlagsignaal gaf. De scheidsrechter was dat ontgaan en liet doorspelen; niemand van Bladella binnen het veld reageerde. Uit de voorzet die daarop volgde bracht goaltjesdief Jorg van Ooijen de thuisclub op voorsprong: 1-0. Bladella ging op jacht naar de gelijkmaker en die viel 10 minuten later. Jeroen Schilders krulde een vrije trap vanaf 20 meter fantastisch in de kruising. Bladella bleef doorgaan en wat later schoot Geert van Overbeek de bal prachtig in de bovenhoek. De laatste 10 minuten in Vlijmen moest Bladella een waar bombardement doorstaan, maar de verdediging blijf knap overeind.
 
 
Feest?!
De winst in Vlijmen en het goede spel met voorbeeldige wedstrijdbeleving van afgelopen zondag geven de blauwitte burger (met mascotte Joep van Sambeeck uit E3 voorop) moed voor de strijd zondag. De aanhang rekent op een goed resultaat. Dat mag dan na afloop gevierd worden. Bij winst ‘happy hour’! 



 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven