Nieuws

Aanvraag 'baaldag' niet meer mogelijk

www.bladella.nl
De KNVB heeft besloten dat vanaf 4 maart het niet meer mogelijk is om een z.g. baaldag aan te vragen. Zo'n verzoek om uitstel van een wedstrijd kan aan teams uit de B categorie worden verleend.

Wel is het mogelijk om in onderling overleg tussen verenigingen en scheidsrechter een wedstrijd te verplaatsen. Hiervoor geldt wel de volgende regel: de nieuwe datum ligt vóór de oorspronkelijke datum of uiterlijk de donderdag erna.
 
Wanneer de competitieleider akkoord is met het verplaatsen van de wedstrijd, wordt dit via de CV32 (officieel wedstrijdwijziging) aan de betrokkenen kenbaar gemaakt.
 
Daarbij nog opgemerkt dat bij Bladella een wedstrijd verplaatsen naar doordeweeks in principe niet mogelijk is vanwege de bezettingsgraad van de trainingsvelden op maandag t/m donderdag. 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven