Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
12-10-2014 10:45 Hoogeloon 3 Bladella 5 3-1

Met pullen gaat het beter...

Vandaag werd de uitwedstrijd tegen Hoogeloon 3 gespeeld nadat alle gladiatoren op de gevoelige plaat vast waren gelegd.
Met veel zelfvertrouwen reisden we af naar Hoogeloon, want waarom zou het fout gaan? De vrijdag ervoor kon iedereen elkaar moeiteloos vinden met het aangeven van pullen bier op de Oktoberfesten, dus waarom zou het met een bal niet lukken...

Coach Brands had zijn strijkplank klaar, het eerste kwartier volle bak druk zetten, op een 3-0 voorsprong komen en vervolgens op het dooie gemak de 3 punten binnen hengelen.
De start was flitsend, op eigen helft veroverden we de bal en de tank Vroomen kwam op stoom, kreeg de bal in de 16-meter terug, maar faalde oog in oog met de Loonse doelman.
Daarna was het Hoogeloon wat de dienst uitmaakte. De gladiatoren leden regelmatig knullig balverlies, en werden na 20 minuten met de neus op de feiten gedrukt na de 1-0 van H'loon.
Het laatste kwartier begonnen we ineens te voetballen, en dit leidde meteen de 1-1 in, wonderboy Sjakie schoot de bal zuiver in de verre hoek.
Even later had hij zich onsterfelijk kunnen maken, maar zijn volley werd met moeite gekeerd door de doelman.

De 2e helft begonnen we zoals we de 1e geƫindigd waren, we zette H'loon onder druk, mede door een uitstekend spelende Leon de Kogel, maar het vizier stond nog niet op scherp.
Helaas werden we daarna weer met de neus op de feiten gedrukt, knullig balverlies van der bomber leidde een counter in en de 2-1 stond op het scorebord.
Daarna ging het 5e vol op de aanval spelen, maar konden weinig gevaar stichten voor het doel van H'loon, en counterde de thuisploeg naar een 3-1 overwinning.
Door: Erwin van Spreuwel , 12-10-2014 00:00