Bladella 2

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
31-08-2014 10:00 Beerse Boys 3 Bladella 2 Horsten, R. 4-4

Via 1-3 rust naar 4-4....

Middelsbeers, sportpark ‘De Klep’, bekerronde nummer 3, Beerse Boys 3 – Bladella 2. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is bijna ten einde, een laatste testcase voordat het seizoen in de nieuwe klasse kan beginnen. De scheidsrechter had er zin in deze dag, ondanks het vroege tijdstip voor een 2e elftal (onze keepert Bas klaagde al op de whats-app in de vroege ochtend), was in alles te merken dat de scheidsrechter voort wilde maken. Of het kwam door Beers kermis of hij wilde PSV-Vitesse nog halen, ik weet het niet.

Louis en Frank, het trainersduo dit jaar, hadden de instructies weer gegeven. Op het natte en brede hoofdveld, begonnen we met: Bas – Jeroen1 – Jeroen2 – Robin – Dennis – Mark – Frank – Lars – Roel1 – Roel2 – Stan en Mark/Rene/Roy op de bank. Het spel ging goed op neer en meerdere zaken vielen ons van wat nieuwelingen in het 2e: Bonnie die als een echte Alves opstoomt vanuit de backpositie, listige steekpassjes van Stan, Robin die persoonlijke coaching krijgt van Jeroen, Dennis die met duels laat zien dat ie het seniorenvoetbal ook niet schuwt en tenslotte Roel die zijn looplijnen aan het afstemmen is voor in de spits. Er werden over en weer wat kansjes gecreëerd, niet noemenswaardig. Na balverlies tijdens onze opbouw op hun helft, lag het achterin open en konden de aanvallers van Beers laten zien dat ze, ondanks de kermis, bij de les waren: 1-0. We reageerden goed, we bleven voetballen en zagen bij vlagen al mooie aanvallen. We kwamen daardoor ook op 1-1, door een heerlijke steekbal van Stan bracht hij Lars 1 op 1 met de keepert en Lars is in vorm deze voorbereiding, bam. We gingen verder, via wat passjes op de helft van Beers, schoof Jeroen mee in, kreeg de bal en schoof karakteristiek, zoals alleen hij dat kan, de 1-2 binnen. Ondertussen had Bas ook wel wat werk te verrichten en deed dit naar behoren. De mooiste aanval van de dag, was de 1-3: tikkie-takkie, via het middenveld kwam hij bij Stan, Stan vond met wederom een lekkere crosspass Roel S. en die op zijn beurt Lars lanceerde, die met een mooie boogbal, zijn 2e maakte in deze voetbalpot. Dat is nog is lekker rusten: 1-3.

Na de thee werd het wat rommeliger: uit een indraaiende cornerwerd bij de 2e paal de 2-3 binnengeknikt. Na een ingooi, ging ook de Mo/tM tot nu toe door zijn enkel: au. Onder leiding van John van Bijsterveldt, de aanvoerdert, ging Beers 3 steeds verder op de helft van ons spelen. Na een afgeslagen vrije trap, nam een speler van Beers hem direct op de slof: 3-3. Het bleef op en neer golven qua kansen. Uit een 1e vrije trap pegelde Jeroen nog op de lat, bij de 2e poging was het wel raak: 3-4. Het was echter nog niet gedaan, de organisatie bleek niet zo standvastig als we dachten, via een counter net voor tijd, kon de linksbuiten van Beers, geheel vrijstaand de 4-4 binnenschieten. De neutrale supporter had genoten. Het trainersduo kan de voorbereiding gaan evalueren: BB levert al mooie aanvallen en goalen op, BBT is al op getraind, maar vergt nog extra aandacht qua tegengoals. Later dit seizoen komen we hier terug, voor krachtmeting met Beers 2!

A.s. Zondag start de competitie: een oude bekende Acht 2, die nog kampioen tegen ons werd vorig seizoen.
Door: Erwin v.d. Sande , 31-08-2014 00:00
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven