Bladella D4

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
05-04-2014 11:15 Bladella D4 Reusel Sport/Faes Gr D3 Mill, Hans van… (+1) 3-2

D4 aan kop van de ranglijst

In een mooie wedstrijd hebben onze jongens een verdiende overwinning behaald op ongeslagen koploper Reusel Sport. Bladella was eigenlijk de hele wedstrijd beter maar op het laatst kwam Reusel nog bijna langszij. In het begin profiteerde Bryan van een slechte terugspeelbal op de keeper van Reusel en schoot de bal zowat vanaf de achterlijn in de goal 1-0. Daarna maakte Reusel uit een van de spaarzame tegenaanvallen gelijk. Net voor rust maakt Zenn de bal op een prima manier af toen ie vrij voor de keeper kwam zodat D4 met 2-1 ging rusten. Na de rust was het weer Bladella wat de klok sloeg en na een kwartier maakte PJ de bevrijdende 3-1. Een paar minuten voor tijd maakte Reusel echter nog de anschlusstreffer en werd het nog effe spannend. Het kampioenschap zal vermoedelijk op de laatste wedstrijddag worden beslist in Reusel maar eerst wacht Dommelen uit.
Door: Jan Vlems , 05-04-2014 00:00