Scheidsrechter:   Rooijakkers, R.H.J.W.
Vandaag stond er voor Bladella 7 de uitwedstrijd tegen Dees 2 op het programma. Na een onverwachte, maar schitterende thuisoverwinning, was nu op voorhand al duidelijk dat dit huzarenstukje vandaag wel eens een stukje moeilijker zou worden.

Dit verdiend een uitleg:
Coach Daan had 10 afmeldingen, dit vanwege een weekendje weg van heeeel veel vrienden uit dit team en enkele blessures.
Na een rondgang bij de verschillende andere teams, was het duidelijk dat het moeilijk zou worden om aan het tiental enkele spelers toe te voegen. Uiteindelijk was de keeper van A2 , Loet Liebregts, nummer 11 en dit was de uitgangspositie om de mannen van Dees het vuur aan de schenen te leggen.

Zondagochtend bij Bladella aangekomen, had de coach toch nog een extra persoon kunnen toevoegen aan het 11-tal, Omar Alfares (Bladella 4) kwam ons team versterken.
Aangekomen in het bosachtige complex van Dees, waar de zon ervoor zorgde dat een jongdame het buitenterras al klaar ging maken, gingen we op ons omkleden en de warming up doen.
Het strijdplan was duidelijk, compact bij elkaar voetballen en op de uitvallen de kansen benutten.
Al snel bleek dat Dees er zin in had en een beweeglijk middenlinie had. Na enkele minuten was er vanaf een meter of 25/30 meter een schot op goal, onze keeper verkeek zich er helemaal op en de bal verdween hoog in het doel 1-0.

Na de 1-0 bleef het eenrichtingsverkeer richting het doel van Bladella, het leek even of we iets beter in de wedstrijd kwamen, totdat binnen enkele minuten de score van 1-0 naar 4-0 ging en dit was ook de ruststand.

In de rust was er een discussie, de een vond dat er te veel ruimte was voor de tegenstander en de ander gaf aan dat er weinig tegen deze beweeglijke tegenstander in te brengen was en dat het belangrijk was om iig positief naar elkaar te zijn.
Vol goede moed en met de wissel Arie voor Pako gingen we de 2e helft van start.

Koen was nog niet terug was van zijn rustpauze of Arie had zijn goaltje voor de middag meegepikt.
Koen had al vrij snel door dat dit niet de 4-1, maar de 5-0 bedroeg.

De wedstrijd ging precies hetzelfde als in de 1e helft, totdat er via links een voorzet kwam op Willem Wijnen.
Waar iedereen, inclusief de tegenstander, dacht dit de een zuivere pingel was, dacht de scheids dat Willem zijn acteerkunsten aan het showen was. Zoals de titel al aangaf,
Als we die penalty hadden gehad, dan ……. waren het nog 20 pittige minuten geweest voor Dees.
Maar ach ja, die werd niet gegeven en deze klap kwamen we niet meer te boven. Hun scoorde nog enkele goals, maar we hielden het iig onder de 10!

Na de wedstrijd was de gebruikelijke man of the match uitreiking, deze werd voor de 2e keer in korte tijd een prooi voor de tank (Jorg Vroomen).
Bedankt aan de gastspelers Loet en Omar.
Realiteit is dat we na de winterstop nog geen overwinning behaald hebben. Positief punt is, dat we nog 3 kansen hebben hierop. De eerstvolgende kans, komende zondag thuis tegen SBC.