TSVV Merlijn 3
24-09-2016
13-0

Scheidsrechter:   Sande, H vd… (+1)
Bladella Zaterdag 3 trakteerde vandaag het publiek op een heuse gala voorstelling. Het team wist met maar liefst 13-0(!) te winnen van TSVV Merlijn 3.

Nadat alle spelers en staf hun mooiste glimlachen hadden getoond tijdens de jaarlijkse fotoshoot werd er om 15:00 uur afgetrapt op het Kempenland veld. Om 15:02 uur stond het scorebord al op 1-0 door een doelpunt van Joris Spooren​ na goed terugleggen van Bart Vromans​. Vervolgens ging het een tijdje redelijk gelijk op totdat Koen Wijnen​ in de 14e minuut de voorsprong vergrote na een voorzet van Nils Meyer​. 4 minuten later leek de wedstrijd al beslist toen Joris Spooren opnieuw wist te scoren, ditmaal op aangeven van Bas Schepens​. Net als Joris Spooren wist ook Koen Wijnen nog voor rust zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij was hiermee verantwoordelijk voor de 4-0. Ook Bart Vromans en Nicky Buis​ wisten beide voor rust te scoren. Hierdoor zochten beide teams de kleedkamers op met een ruststand van 6-0.

Na rust ging het team van elftalleider Rens Mansvelder​ vrolijk verder met waar het voor de rust mee was geëindigd. Scoren, scoren en nog eens scoren, in totaal nog 7 keer. Koen Wijnen, Jasper Heerings​, Joris Spooren, Marco Sol​ en Bart Vromans zorgde er met een aantal fraaie doelpunten voor dat het publiek tot de laatste minuut vermaakt werd.

13-0 Joris Spooren (85)

Door deze monsterscore staat Bladella Zaterdag 3 momenteel op basis van doelsaldo op de 1ste plaats in de competitie. In de eerste twee wedstrijden wist het team al 19 keer te scoren en hield doelman Julian van Limpt​ zijn doel schoon.

Volgende week reist Bladella Zaterdag 3 net als vorige week af naar Den Bosch. Ditmaal is SV BLC 4 de tegenstander tijdens de lunchwedstrijd om 12:45 uur.