Geldrop 9
Bladella 8
01-05-2016
0-1

Na het kampioenschap van 2 weken geleden stond vandaag de laatste wedstrijd tegen Geldrop op het programma.
Omdat de wedstrijd om des keizers baard ging, was het onduidelijk voor coach Brands hoe gemotiveerd zijn manschappen waren.
De opstelling werd doormiddel van lootje trekken gerealiseerd. Hierdoor stond goalgetter Vino Wijnen plotseling laatste man, en moest hij de ballen wegkoppen i.p.v. binnen knikken.
Onder aanvoering van El capitano (en tevens aanjager) Leon de Kogel begonnen we de wedstrijd na een korte warming-up.

De 1e helft lag het tempo niet al te hoog. Het 8e voetbalde in een lage versnelling, waardoor Geldrop regelmatig voor de man van Beton opdook. Maar kansen werden er nauwelijks gecreƫerd in de eerste 45 minuten.

In de rust werd er opnieuw geloot wie op welke positie kwam te spelen. Echter lieten de mannen van coach Brands zien dat ze toch nog hongerig waren naar een 3-punter. De laatste 45 minuten van het kampioensjaar moesten ook winnend worden afgesloten.

In de 2e helft hadden we meer grip op Geldrop, en kwamen we regelmatig voor de goalie van Geldrop te recht, zonder het netje te vinden.
Na 25 minuten in de 2e helft kwamen we dan toch op voorsprong. Der bomber passte de bal naar wonderboy Sjakie, en hij schoot (niet geheel onhoudbaar) de bal binnen, 0-1.
De laatste 15 minuten was Geldrop echter de betere van de partij, echter hielpen zij vakkundig de ene na de andere kans om zeep.
Daarna floot de leidsman af en kon de schaal nogmaals uit de tas om deze ook in Geldrop te tonen.

Voor het 8e zit het seizoen er nu op, maar aankomende zondag zullen de mannen van coach Brands zeker niet in de kantine ontbreken, en zal ook daar nogmaals de kampioensschaal aan iedereen getoond gaan worden.