ST Casteren/Netersel F2
14-11-2015
6-0

Scheidsrechter:   Meijer, Rick… (+1)

Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen de combinatie ST Casteren/Netersel F2 op de rol. Met een ruime overwinning in de uitwedstrijd op zak ligt een op papier makkelijke wedstrijd tegen de hekkensluiter in het verschiet. Tegelijkertijd moeten we het vandaag doen zonder Vlinder, Pepijn en Pim en dus zijn er geen wissels. En tegen VOAB wist Casteren/Netersel vorige week een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Even is het de vraag of de wedstrijd zal worden gespeeld, want op het moment dat de wedstijd zou moeten beginnen, is de tegenstander nog in geen velden of wegen te bekennen. Dik vijf minuten later zijn zij er toch en kan de wedstrijd van start.

Met vandaag Dolf Meijer als hoofdcoach en Peter van Herk als zijn assistent schiet Bladella uit de startblokken. De combinatie Hille – Jordy schiet direct naar voren en binnen een minuut is de eerste serieuze aanval een feit. Dat gaat de hele eerste helft zo door en er zijn minstens zes doelrijpe kansen uit doorbraken en hoekschoppen te noteren alvorens Hille net voor het rustsignaal dan toch het net weet te vinden: 1-0. Daarbij moet worden gezegd dat Casteren/Netersel goed verdedigend werk levert en een goede sluitpost heeft. Hopelijk breekt dat het team conditioneel in de tweede helft niet op.

Met dezelfde veldbezetting in de tweede helft is het vervolgens ‘Hille-time’. De kansen die Bladella nu krijgt, worden bijna allemaal omgezet in doelpunten. Daarbij valt op dat het team goed overspeelt, elkaar makkelijk vindt en met afwisselend Jordy en Emiel zorgt voor goede afleiding voorin waardoor er gaten in de verdediging van de tegenstander ontstaan. Hille maakt daar goed gebruik van en voegt in de tweede helft nog eens vijf doelpunten toe aan het totaal. Vooral het vierde doelpunt met een bal in het dak van het doel uit een vrije trap is van een fraaie schoonheid. Eindstand: 6-0.

Het enige wapenfeit dat Casteren/Netersel daar gedurende de gehele wedstrijd tegenover kan zetten, is één hoekschop. Verder geen enkele doelpoging. Dit komt vooral door vroegtijdig storen op het middenveld met Nick, Kurt en Emiel. Vooral de laatste weet veel ballen te veroveren en weer naar voren te brengen. En als er al een doorbraak dreigt, staat Tijn wederom zijn mannetje, bijgestaan door Jordy die zwerft tussen de achter- en voorhoede. Noah is vandaag als keeper dan ook niet op de proef gesteld en was het voor hem vandaag koukleumen geblazen.

Vandaag heeft F7 al met al een zeer verdiende en ruime overwinning behaald die niet eens geflatteerd was. Complimenten voor het gehele team dat zonder wissels conditioneel goed overeind is gebleven met zeer goed samenspel! Ga zo door!