Scheidsrechter:   Rooij, Max van… (+1)
Vandaag thuis tegen SDO F3. Volgens de stand is dit te doen.
Het is wel vroeg vandaag i.v.m. eerst foto's maken.
Daarna even tijd om ons voor te bereiden op de wedstrijd.
Het nieuwe keepers shirt was al klaar en mocht al aan voor de foto. De rest van de shirts zijn in de maak dus daarop nog even wachten.

We zijn compleet. 2 wissels om de 5 minuten.
De jongens mochten aantreden op het hoofdveld. HV-B. rechts is dit. Pim gestart als keeper. Kwam goed uit en pakte de bal elke keer weer voor de voeten van SDO. Goede trap naar voren. Op het middenveld was het vechten om de bal en een flipperkast. Met een beetje geluk kreeg Hille de bal mee en dribbelde naar het doel van de tegenstander waar hij in de 1e helft de 1, 2 en de 3-0 erin had liggen.

Af en toe kwam SDO bij Pim maar door het goede verdedigende werk achterin met Tijn en Noah ging het allemaal goedkomen.

3-0 met rust. Daarna ging het op en neer maar we waren toch 70% aan de bal. Hille maakte nog de 4-0 en de 5-0. SDO maakte nog een doelpunt door een roller in de hoek langs Pepijn die het nakijken had 5-1.

Met de Penalty's waren we weer de beste. 3-2.

Goed gedaan jongens en meisje. ga zo door!!!