Bergeijk F5G
26-09-2015
1-7

Scheidsrechter:   Wouters, Thijs… (+1)
Op het programma de lastige thuiswedstrijd tegen Bergeijk F5. Na twee wedstrijden hadden zij 21 doelpunten voor en 0 tegen, een zware kluif dus.

Voor de wedstrijd iedereen op de foto en nog even met zijn allen op de teamfoto. Stilzitten is best lastig als je wilt gaan voetballen.

In de eerste helft ging het spel aardig op en neer. En met Jorg in de goal hadden we een betrouwbare sluitpost. Er ontstonden zelfs enkele kansjes maar helaas konden we deze niet verzilveren. Bergeijk had toch wel een paar goede voetballers(sters). Maar de 0-2 ruststand was een goede prestatie.

Na rust waren we nog niet helemaal bij de les en ging het even hard. Binnen enkele minuten werd het 0-6. Daarna hebben we ons goed herpakt en kon na een mooie actie en pass van Jorg, Vic verdiende treffer voor F8 binnen schieten.

De penalties werden wederom door ons gewonnen. Volgende week gaan we voor onze eerste 3 punten.