Zaterdag 9 mei was het dan zover, Bladella 5 nam afscheid van 3 routiniers die samen meer dan 40 jaar in dit team hebben gespeeld.

Roel Peijs gaat in een lager seniorenteam verder, Bart Halters hangt zijn voetbalschoenen (voorlopig) aan de wilgen en Erwin van Spreuwel moet noodgedwongen stoppen na een knieblessure.

Bladella 5 nam het op tegen het (dream)team dat samengesteld was door de afscheidnemende spelers.

Na een niet al te succesvol verlopen seizoen voor het 5e werd de batterij nog eenmaal opgeladen om een goede pot op de mat te leggen.

De 1e helft was het (dream)team nog niet op elkaar ingespeeld, waardoor de mannen van het 5e met een 1-0 voorsprong de rust in gingen.

De 2e helft was duidelijk van een ander niveau, en het 5e kon geen potten meer breken. Het (dream)team onder aanvoering van Roel en Bart liep uiteindelijk uit naar een 5-2 overwinning.

Na de wedstrijd werd de match nabesproken in de kantine en vertrokken we richting de Ambiani waar een buffet klaar stond voor de mannen van het 5e. De avond werd afgesloten met wat drank om het seizoen af te sluiten.

Wij willen Jan en Pako (en de rest van het 5e) bedanken voor deze dag die voor ons georganiseerd was.